RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 17. september 2015

Pikett Eesti liitmise vastu Euroopa Liiduga


Pikett Eesti Euroopa Liiduga liitmise vastu toimus Tallinnas, Jaani kiriku juures, 14. septembril, võltsrahvahääletuse aastapäeval, kulges edukalt ja kestis 2 tundi. Piketi korraldas Rahvuslaste Tallinna Klubi. Rahvas vahetus, pidevalt oli seismas 10- 20 osalejat, jagasime möödujatele lendlehti selgitava sõnumiga.

Enamus möödus meist vaikites, mõned avaldasid meile toetust. Selle kahe tunni jooksul leidus paar inimest, kes tulid meie juurde ja "plahvatasid", et kuidas me siis elama hakkame, kui me Euroopa Liidus ei ole, mis meist siis saab, Venemaa tuleb kallale!? Kui Stalin oli surnud siis olevat samuti hea hulk ja just eesti naisi nutnud valju häälega, et mis meist nüüd saab ja kuidas me nüüd elama hakkame?

Teate koostas Jaan Hatto

7 kommentaari:

karlovitz 17. september 2015, kell 13:36  

Lugupidamine...- "visadus viib sihile"

Anonüümne 17. september 2015, kell 14:35  

Ostsin seal neilt lehe. Ei teadnudki, et selline klubi olemas on. Tublid eesti mehed, olge tugevad!Arvamus küll selline, et teatud inimestel kukub elatustase eu-st väljumisel kindlasti alla. See just meie rahvast lõhestabki.Kardetakse veelgi halvemat -nagu kreekaski.Kui kas või ükski riik eu-st väljub, siis vahivad teised pealt , kuidas ta hakkama saab, ja kui saab hästi, on kogu liit laiali.Praegu kõik lijhtsalt kardavad

Matti Ilves 17. september 2015, kell 21:53  

Elatustase ei kuku, lugege siit:
http://rahvuslane.blogspot.com.ee/2013/09/matti-ilves-kas-ilma-euroopa-liidu.html

Anonüümne 17. september 2015, kell 22:53  

Eks pigem kardetakse ikka pahandada EL ja USAd. Et kes meid siis Venemaa eest kaitseks. Mina isiklikult seda kaitstust ei usalda, sõja tallermaaks jäädes on Euroopa lihtsalt "mures" ja "väga mures", aga eestlasi üldiselt teeb ikka närviliseks küll need tähtsate isikute sõitluskirjad pagulaste ja kooseluseaduse teemal. Mingi riik minu mäletamist mööda jäeti üldse USA rahadest ilma, kuni see nõustus homoseadusega oma riigis.

Samas nii 1990 olime justnagu täiesti omapead, keegi ei andnud meile julgeolekutõotusi, ega juletud algul meiega õieti suheldagi, ja meie lubasime uhkelt süüa kartulikoori, et ainult saaks olla sõltumatud, iseseisvad, ahelatest vabad. Kurb, et lasime end taas orjastada.

Mii 17. september 2015, kell 23:43  

Samas on kõige suurem oht ikkagi see, kui maa müüakse võõramaalastele. Pole maad, pole kartulit, pole kartulikoori, mida hädaajal süüa. Pole iseseisvust.

Õnnelikud on inimesed, kes omavad maad.

Anonüümne 19. september 2015, kell 02:52  

Maamüügiga on ju kah nii, et ega võõramaalased siin end pärisperemeestena tunda ei saagi -ikkagi võõras maa.Ümberringi vaenulikud hõimud -iial ei tea, mis ees ootab.Varem-hiljem lahkuvad nad siit ja müüvad omandi ära -kas kallilt-odavalt, oleneb oludest. Nii olid ka sakslased sunnitud siit taanduma, mõisate maa läks eestlastele.Halb on see, kui rüüstavad-kurnavad maa ära. Ja naljaga pooleks - ega maad kaasa siit viia ei saa.Ja praegu pole orjuses mitte ainult eestlased üksi - ka teised balti rahvad samuti orjavad. On hädasti vaja kogenud juhtisid, kes suudavad orjaahelad murda, rahvas ise ei oska, teadmisi vähe .

Anonüümne 20. september 2015, kell 17:40  

Palun vaadake maailmas ringi, kinnisvara soetamine on nii strateegiline tegevus, et paljudes piirkondades on mõeldamatu minna välismaalasena ja osta endale kinnisvara. See viiks varem või hiljem otseselt riigi mahamüümiseni. Loomulikult saavad kurikaelad kasutada tankiste ja muid variisikuid, kuid meie väikses Eestis lubatud lausmüük välismaalastele, ilma et isegi Eesti Vabariik seaks mõne seadusesättega eelisostu õiguse, see on ülimalt rumal, lausa pahatahtlik ning otseselt negatiivse mõjuga lahendus.

Probleem ei olegi ehk niiväga seaduste kohendamises, vaid nn rahvasaadikutes ja poliitikutes, kes on üdini karistamatuse tundes ning vaba vastutusest, neil puudub igasugune motivatsioon käituda normaalsel viisil.

Avalikud valimised koos kõikide hääletanute valiku avaldamisega kustutaks päevapealt võimaluse pettusteks. Lisaks tekiks otsene vastutus saadiku ja valijate vahel, kui saadik ei täida valimislubadusi, saaks valija teda otseselt kelmuse eest kohtusse kaevata. Tekiks sõna otseses mõttes otsene vastutus, mitte arupärimistele järgnevad ülbitsevad tõrjumised, et *nende valijad* on hoopis teised inimesed, ärge tülitage...

Kui valimisnimekirjade ning salajaste valimiste süsteemi ei muudeta, on tulevikul lõpp.

Inimene teostab võimu Riigikogu ja KOV valimistega. Seega on inimene vastutav oma valikus ning selle avalikkus ei tohiks olla probleem. Valimised avalikuks ning kõik hääled seada ülesse riiklikule veebilehele. Kuhu jääb läbipaistev riik?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP