RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 6. september 2015

Vao põlengu varjus plaanitakse Eestis vaikivat ajastut

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond
Pressiteade
Tallinn, 04.09.2015

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond hoiatab, et Vao põlengu najal üles köetud hüsteeriat soovitakse valitsuse poolt ära kasutada tsensuuri tekitamiseks Eestis niinimetatud vihakõne kriminaliseerimise kaudu. Tegemist on selge katsega vaigistada konservatiivset ja rahvuslikku maailmavaadet kandvaid poliitikuid ja kodanikke ning luua ühiskonnas hirmu ja enesetsensuuri õhkkond.

„Toimuv meenutab elukogenumatele inimestele paratamatult nõukogude aega, kui piisas vaid inimeste sildistamisest, et seejärel nende üle kohut mõista ja nad ühiskonnast välja lülitada,“ ütleb Konservatiivse Rahvaerakonna esimees Mart Helme. „Lääneriikide kogemuse põhjal on selgelt näha, et niinimetatud vihakõne paragrahve kasutatakse eksklusiivselt immigratsioonivastaste ja ka näiteks homoliikumise kriitikute mahasurumiseks. See on selges vastuolus Eesti põhiseadusega, mis tagab kõigile inimestele õiguse oma isiklikule arvamusele ja selle vabaks väljendamiseks. See on ka karjuvas vastuolus tegelike euroopalike väärtustega, millede eest võitlesid Martin Luther, Voltair, Rousseau ja teised Euroopa vaimsed isad. Vihakõne paragrahv ei ole midagi muud kui totalitaristlike riikide praktika suruda maha valitsuse kritiseerijaid. Et selle kehtestamist nõuab meilt Euroopa Liit, näitab, missuguseks on vorminud selle ühenduse praegused Euroopa poliitilised liidrid.“

Konservatiivne Rahvaerakond juhib vihakõne läbi surujate tähelepanu sellele, et valitsuse vahetumise järel võidakse taolist voluntaristlikku ja alati võimutruudust nõudvat meedet kasutada ka nende endi vastu. Sõnavabaduse kriminaliseerimine on Pandora laeka avamine, millest kaotavad lõppkokkuvõttes kõik, kaasa arvatud selle praegused eestvõitlejad, sest viib meid pikkade sammudega avatud, pluralistlikust ja tõeliselt sallivast ühiskonnast totalitaarsesse ühiskonda.
Konservatiivne Rahvaerakond kutsub üles kõiki, nii parlamendis esindatud kui parlamendiväliseid jõude, astuma resoluutselt vastu katsetele demokraatiat ja sõnavabadust seadusandlikul teel likvideerida.

Lisainfo
Mart Helme
5282588

Allikas: http://ekre.ee/vao-polengu-varjus-plaanitakse-eestis-vaikivat-ajastut/

2 kommentaari:

Anonüümne 7. september 2015, kell 11:07  

Meie vihkame neid kes vihkavad !

Anonüümne 8. september 2015, kell 01:36  

Masendav, kuidas ilma tegeliku süütaja tuvastamiseta hakkas kogu riigiaparaat käituma, nagu oleks lausa kohtuotsus teada, et keegi eestlastest on selle teoga hakkama saanud. Terve kari ülenuumatud hüpikuid polnud kuulnudki süüstuse presumptsioonist.

Ainsad tõelised vihkajad on meil võimul. Nad vihkavad Eestit ja eestlaseid nii väga, et oma vihas keelatakse isegi arvamuse avaldamine. Kui ei keelata, siis blokeeritakse.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP