RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 4. september 2015

Vaos toimuv on valitsuse ignorantse poliitika paratamatu tagajärg

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond
Pressiteade
Tallinn, 03.09.2015

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond leiab, et Vao süütamise ümber toimub hüsteeria üles kütmine, tekitamaks eesti rahvas põhjendamatult süütunnet, mida ära kasutades suruda läbi immigratsiooni pooldavate jõudude poliitilisi plaane. Suurema osa vastutusest Vaos toimunu eest peavad enda peale võtma valitsus ja peavoolumeedia. Ühtlasi kinnitab see erakonna poolt korduvalt tungivas toonis tehtud hoiatusi, et ühiskonna absoluutse enamuse vastuseisu eirates peale surutud immigratsioon viib paratamatult vägivalla ja konfliktideni.
Süütamisjuhtum Vaos näitab selgesti, et valitsuse kahepalgeline poliitika massilise immigratsiooni küsimusse on Eestis juba praegu hakanud andma hirmuäratavaid tulemusi. Poliitikute reageering Vao juhtumile paljastab halastamatult, et praegune võimueliit hoolib võõrastest selgelt rohkem, kui oma inimestest. Kus oli president ja teised parlamendierakonnad siis, kui mõne kuu eest toimus Vaos kohaliku naisterahva väidetav sarivägistamine sisserännanute poolt? Juhtunust vaikitakse tänini.
Konservatiivne Rahvaerakond on tungivalt nõudnud kolmandast maailmast pärit immigrantide hulga hoidmist absoluutses miinimumis, kuna ka meist palju jõukamates ja immigratsioonisõbralikumates riikides ei ole suudetud ära hoida konflikti põliselanike ja sisserännanute vahel. Kui valitsus jätkab immigratsiooni peale surumist Eestile, näeme juba mõne aasta  pärast sarnaseid tulemusi Malmö ja Pariisiga. Sisserändajate hordide massiline vastuvõtmine on kõikjal Euroopas päädinud elatustaseme languse, lugematute vägivalla ohvrite ning elamata jäänud eludega.

Valitsus ja ka meedia peavad tunnetama oma vastutust, kui nad suruvad rahva tahte vastaselt inimestele peale võõraid väärtusi ja imporditud probleeme. Nii meedia kui uurimisorganid peaks endalt aga küsima, kas ja mille poolest on vandalismi- ja vägivallaaktid, näiteks süütamine, ainult siis kõigi erakondade sekkumist nõudev probleem, kui see puudutab immigrante. Tänase retoorikaga on teravas vastuolus vaid mõne kuu tagune kohtuotsus, mis jättis sisuliselt karistamata Pärnus elumajades sarisüütamisi korraldanud noored.
Konservatiivne Rahvaerakond juhib tähelepanu ka asjaolule, et hüsteeria õhkkonnas pole sugugi vaevutud selgitama, kas tegemist ei võinud olla provokatsiooni või majaelanike enda tegevuse tagajärjel juhtunud õnnetusega.
“Kontrollimatu ränne Euroopasse on tegelikult sotsiaalne katastroof, mis vähendab jõukust, lõhub meie ühiskonna niigi habrast sotsiaalset sidusust, tekitab suuri pingeid sotsiaalsüsteemis ning paneb lisakoormusi ja -kohustusi kohalikele omavalitsustele. Selle asemel, et oma elu elada ja asju edendada, peab nüüd kõik ressursid suunama sissesõitnutega seotud probleemide lahendamisse”, nendib erakonna esimees Mart Helme.

Lisainfo
Mart Helme
5282588

Allikas: http://ekre.ee/vaos-toimuv-on-valitsuse-ignorantse-poliitika-paratamatu-tagajarg/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP