RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 18. oktoober 2015

MATTI ILVES, SEE VASTIK-VASTIK BLOGIJA

Tõesti, see nimi on saanud juba kurikuulsaks ja mitmete rünnakute objektiks. Mõningad inimesed ei julge sellele nimele isegi viidata ja avaldavad minu tekste isegi enda nime all. Hiljuti leidsin Facebookist sellsise ekraanifoto:
Ega Eesti Vabaerakonna liige, tuntud Emil Rutiku ka ei julge nimetada seda äärmuslast avaldatud tekstis, artikkel ilmus siin: http://rahvuslane.blogspot.com.ee/2015/09/matti-ilves-kuidas-saab-osariik-raha.html

Äärmuslase ning isegi rassisti nimi on kõigil rahvuslikel blogijatel nüüd kindlalt küljes ja lausa teaduslikult põhjendatult, tänapäeva liberaaldemokraatlikku ideoloogiat kummardavate teadlasehakatiste poolt:
http://rahvuslane.blogspot.com.ee/2015/02/matti-ilves-rahvuslike-blogide-pidajad.html

Veel on asunud mind ja blogi ründama üks ajakirjanik ja endine peatoimetaja, kuna ma keeldusin kustutamast nüüd selle lehe peatoimetaja väikeste kirjavigadega artiklit.
Paar näidet neist rünnakutest: "Küsimus on selles, et blogis esinevad materjalid on vigases eesti keeles. Emakeeleoskuse allakäik teenib aga otseselt uue maailmakorra loojate huve."[!]..."Inimene võib osta endale küll ajakirjandusväljaande või luua blogi. Selleks on tal nii seaduslik kui ka moraalne õigus. AGA: tal ei ole õigust valmistada praaki (=vigast teksti), seda levitada ning loota, et teised inimesed peavad selle "alla neelama"."
Pean nüüd kordama veel seda, et blogis kaastööliste artikleid ma ei toimeta, parandan vaid mõned silmatorganud juhuslikud vead.
Veel ütlen, et minu artiklites on tõesti mõningaid kirjavigu, parandan neid jõudumööda jooksvalt, need on peamiselt tähevead, mis on tekkinud ühe käe piiratud liikuvusest arvutisse teksti sisestamisel. Olen juba küllalt vana, neli insulti läbipõdenud ja minul on enda teksti parandada keerukas - silmad libisevad kirjutatust lihtsalt üle.
See küllalt noor ajakirjanik on võtnud endale õiguse kohelda mind kui mõnda poisikest. Enam ma temaga ei suhtle.

Milles mind küll süüdistatud ei ole. Ühes hiljutises kommentaaris arvati, et ma olen seotud Keskerakonnaga ja saan neilt raha, kuna avaldan EKRE teateid ja ka parteilaste artikleid.
Siis tuli jälle etteheide, et tõenäoliselt saan ma blogis avaldatud reklaamidelt raha. Ometi olen ma jälginud, et seda blogi ei risustaks reklaamid. Hiljuti - mäletate - sellest kirjutas ka suur ajakirjandus, oli liikvel üks viirus, mis tõi reklaamid ka blogisse. Minu arvutis olev viirustõrje programm AVG 2015 seda ei avastanud, käisin siis töökojas ja lasin arvuti sellest viirusest puhastada. Üleeile oldi aga rahulolematu sellega, et teatavad materjalid blogis puuduvad jne.
Ütlen veelkord, et see on vaid ühe mehe tagasihoidlik blogi, teen seda nii nagu oskan ja sellega tuleb ka leppida, kui ei meeldi, ärge siis lugege. Rahustan ka neid, kes arvavad, et selle blogiga lähen lausa "rikkaks", ma pole teeninud ühtegi senti, küll aga kulutanud palju aega materjalide otsimiseks ja artiklite kirjutamiseks.

Nagu sellest oleks veel vähe, hoiavad mul silma peal veebipolitseinikud ja on liigitanud blogi kahjulike hulka.
Mõnel arvutikasutajal on veebisait blokeeritud, mõned näevad seda teksti, kuid rõhuv enamus pääseb siiski blogi lugema. Ma ei tea, millest see sõltub, kas kasutatavast programmist või siis brauserist. Mina seda hoiatust ei näe ja see on mulle lihtsalt saadetud. Politseiga kokkupuudet esialgu ei ole olnud, kui aga võetakse vastu uus vihakõneseaduse redaktsioon, siis mine sa tea...

Sellised väiksed probleemid siis mul on. Vahepeal mõtlesin, et blogiga enam ei jätka. Siis mõtlesin, et täidan ja kirjutan seda vaid seni, kuni täis saab 2 000 000 külastust, see peaks juhtuma juba mõne kuu pärast. Võib-olla asutan ka uue blogi, kus oleksid vaid minu kirjutised. Mida lõplikult otsustan, eks see selgub hiljem.

12 kommentaari:

Anonüümne 18. oktoober 2015, kell 15:15  

Keep up the good work.

Anonüümne 18. oktoober 2015, kell 22:39  

Eks sul vahel juhtub mõni kontrollimata allikaga materjal ka siia blogisse aga siiski kiidusõnad julguse ja tahte eest midagi ära teha meie inimeste hüvanguks.

Indrek Särg 19. oktoober 2015, kell 00:16  

Ole meheks blogimast. Edu!

Anonüümne 19. oktoober 2015, kell 09:12  

Olen pidev lugeja siin. Jõudu ja meelekindlust edaspidiseks.

Anonüümne 19. oktoober 2015, kell 10:59  

Jõudu Härrale!Püha sõda pole veel läbi,tuleb jätkata.

Matti Ilves 19. oktoober 2015, kell 13:26  

Tänan heade soovide eest!

Anonüümne 19. oktoober 2015, kell 15:22  

Aitäh teile selle blogi eest!

Silver Suvisild 19. oktoober 2015, kell 17:35  

Hundikari üha suureneb, jahimeestel ei jätku peagi laskemoona!

Matti Ilves 19. oktoober 2015, kell 18:54  

Silver, hundikari suureneb tõesti. Kui umbes aasta tagasi oli külastusi umbes 1000 päevas, siis nüüd on juba 1500...2000.

karlovitz 19. oktoober 2015, kell 20:52  

Lugupidamine ja tänu!

Anonüümne 26. oktoober 2015, kell 20:54  

Jõudu ja jaksu

Anonüümne 18. veebruar 2016, kell 22:06  

LAIMA VÄHEM TUNDMATUID INIMESI, SIIS POLE KA PROBLEEME! SINU PEAKS VASTUTUSELE VÕTMA AVALIKU SÕIMAMISE JA LAIMAMISE EEST.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP