RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 31. oktoober 2015

Merike Lillenberg: Tähelepanu kaaskodanikud!

J.K.:
"Terviseameti anonüümseks jääda soovinud ametniku andmetel on Eestis puhkenud äge ja ohtlik rahvuspõhise häbitunde puhang, millesse nakatumise oht on ennekõike Brüsseli-meelsetel poliitikutel ja kosmopoliit-loomeinimestel.
Peamiseks sümptomiks on häbi- ja piinlikustunne oma rahva vastu, mis võib lõppeda rahvustunde täieliku kaotusega, nagu see juhtus rahvusvahelise kirjaniku Jaak Urmetiga. Hetkel on sellesse tõppe raskekujuliselt haigestunud riigipea ja peaaegu kõik ministrid, samuti ka paljud riigikogu liikmed.

On kahtlusi, et nakkuse on põhjustanud keegi Randpere. Viimastel päevadel on häbitunne oma rahva vastu jõudnud kaitsejõududega seotud inimesteni, haigestunud on endine kaitseminister Sven Mikser, kelle puhul on raskendavaks faktoriks kuulumine sotside ridadesse, ning praegune kaitseminister Margus Hanson, aga ka mingite vägede ülem.
Huvitav on seejuures, et kaitsejõududesse kuulunud Hannes Võrno ja Urmas Reitelmann on omandanud rahvuspõhise häbitunde suhtes immuunsuse. Meditsiinilist abi selle puhangu vastu pole ja kuigi väidetavalt ravis vanarahvas neid sümptomeid külma vee ja kaikaga, Kapo spetsialistid seda siiski teha ei soovita, sest tegu on alternatiivraviga ja isegi selle soovitamine võib saada vihakõne diagnoosi. Haigestunud poliitikud on lubanud oma hoole alla võtta frau Merkel, kes paigutab raskemad haiged koos pagulastega parimatesse luksuskorteritesse Saksamaal või Brüsselis."

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP