RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 23. november 2015

MATTI ILVES: HIINA KUULUTAS SÕJA ISLAMIKALIFAADILE

Peale pikemaid ettevalmistusi kuulutas Hiina ISISe vastu sõja! Kasutades ettekäändena, et ISIS hukkas ühe hiinlasest pantvangi.
Sellise avalduse tegi president Xi Jinping ja seda vahendas veebisait "Mirror" 21. novemril 2015. Tapeti pekinglane Fan Jinghui. Kolm Hiina kodanikku hukkus ka rünnakus Malis hotell Radisson Blu vastu.
Fotol vasakul on Fan Jinghui ja paremal ka hukatud norralane Ole Johan

President teatas, et tugevndab koostööd rahvusvahelise üldsusega ja võtab kautuselt karmid sõjalised abinõud terroristide vastu, et suurendada turvalisust ka väljaspool Hiina piire ja tagada maailma rahu.
Tegelikult on hiinlased ka  hädas islamiusku uiguuridega (ligikaudu 9 miljonit), keda ISIS võib Afganistani kaudu asuda toetama.

Hiinlaste ettevalmistused sõjaks on olnud ikka pikad ja põhjalikud, sellest sai kirjutatud juba palju varem SIIN. Eks siis ole näha, millal hiinlased konkreetselt sõjategevust alustavad... Mulle on juba ettehiteid tehtud selliste teadate kohta seoses Hiinaga ja peetud neid ebausaldusväärseks, mida ma oleksin kohustatud enne avaldamist kontrollima. Aga kuidas teeb seda üksik blogija(?), seda ei ole targu öeldud. Pealegi on allikaid juba mitmeid, kus sellest juttu on tehtud.

Kasutatud allikas: http://www.mirror.co.uk/news/world-news/china-declares-war-isis-after-6862200

P.S. Eile teatas sellest isegi "Õhtuleht", SIIN.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP