RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 11. november 2015

Mis sünnitab breivikuid? Dialoogi puudumine ja põlisrahvaste genotsiid

Demokraatia tähendab oluliste küsimuste rahvaga läbiarutamist ja neilt mandaadi saamist. Näiteks täna Eestis võimul olevad jõud ei ole saanud mingit mandaati pagulasküsimustega tegelemiseks. Nad ei ole tänaseni suutnud lahendada Eestis oleva ligi 30% nõukogude ajast jäänud pagulaste integreerimist (Kas saab mingiks integratsiooniks nimetada Eesti mitteametlikult kakskeelseks muutmist? See on alistumine!). ÜRO andmeil on Eesti pagulaste arvult Euroopas 2 kohal ja maailmas 11 kohal! Kui nüüd hakatakse pagulasi veel juurde tooma, ja seda tehakse rahva arvamust küsimata, seda eirates, ei saagi tulemuseks olla midagi muud, kui rahva veelgi suurem võõrandumine oma valitsejatest. Samuti hakkab rahvas otsima alternatiivseid meelsuse väljendamise meetodeid, mis võivad olla üsnagi radikaalsed. Seda näitab meile välisriikides toimuv.
Eesti on täna e-riik, mida juhivad linnameestest kehkenpüksid, kes reaalsest elust ei tea suurt midagi, kes teeniksid igaüht, kes neile vaid head äraelamist ja raha annab. Muidugi on selleks täna Brüssel, EL, teised suurriigid, rahvusvahelised organisatsioonid jne, kuid mitte nende oma rahvas. Sellised on tänapäeva riigimehed. Nii nagu paljud muud mõisted, on ka riigimehe mõiste täna pööratud pea-peale. Kuid meie juhid justkui ei teaks, et selle e-asjandusega kaasnebka üks suur pahe - rahvas saab koju kätte uudiseid, mis mujal toimub. Näeb massiimmigratsiooni hävitavaid tagajärgi, näeb kuidas põliseurooplased jäävad järjest oma kodulinnades (ja peagi ka koduriikides) vähemusse. Neile küll surutakse peale sallivust ja nad ongi loomu poolest tsiviliseeritud ja humaansed, kuid kui nemad ise jäävad lõpuks vähemusse, siis enamuse moodustab sallimatu, ebakultuurne, kriminogeenne, kultuuritu, islamistlik ehk multikultuurne "soodom-gomorra". 

Siis on kõik - amen! Euroopa onajaloost kadunud, koos oma idiootse suitsiidse sallivuse ja ebanormaalsuse propagandaga. Kui just ei toimu enne suuremat ärkamist ehk "teist mauride väljaajamist", millist võimalust nägi ka lahkunud erudiit Hardo Aasmäe.

Eelmistes postitustes näeb videosid, kus moslemid enam ei varjagi, et nad hävitavad Euroopa ilma sõja, lihtsalt sündivusega. See on kaasasündinud instinkt, selleks pole haridust ega suuremat asja mõistust vaja. See ei ole tsivilisatsioonide loomine või Kuule lendamine. Sellega saavad nad hakkama. Kultuurimarksistide poolt kohitsetud suitsiidne Euroopa seda enam ei tee. Talle on antud uued väärtused: pederallala (pedelik mõtteviis, et naudi elu ilma igasuguse vastutustundeta (neil ju lapsi pole). Selline valitsev pedelik mõtteviis on hävitanud pered, religiooni, ühtekuuluvustune, ühesõnaga perspektiiviga elatava elu. "Peale meid tulgu või veeuputus (või peaks ütlema Islamiriik?)!" - see on tänapäeva kultuurimarksistlik juhtkiri. Võisteldakse selles, kes suudab välja mõelda järjest võikamaid ja perverssemaid enesehävitamise viise, nii individuaalsel, kui ühiskondlikul tasemel.

Ei pea olema sotsioloog, saamaks aru, et nii nagu nurka surutud loom, nii ründab ka nurka surutud rahvas, inimene. Kui sult on võetud kõik võimalus seista oma ideaalide eest, kui sa näed päevast-päeva põhjakorealikku ajupesu, siis pole mõtet imestada, et on neid, kes radikaliseeruvad äärmuslikult ja võivad toime panna tõesti hirmsaid tegusid. Kuid süü jääb neile, kes on selle segaduse ja hävingu meile kaela toonud. Me elasime rahus, koos oma probleemikeste ja vigadega, kui hakati meile väljast pangede kaupa solki tooma ja pähe valama. Ole salliv! Oled nats kui see sulle ei meeldi. Võta sellest solgist osa, see solk rikastab sind, armasta solki, sülita sellele, mis on sinu, sellele, mida sa armastad jne. See on üdini äärmuslik, haiglane ja loomuvastane käitumine! Need on psüühiliselt haiged inimesed, kes toetavad oma rahva ja riigi hävingut, olgu nende jutt nii ilus kui tahes. See ei loe! Reaalsus on see, et toimub inimkonna ajaloo kõige räigem põlisrahvaste genotsiid, mille kõrval breivikud ja isegi paljukirutud Hitler on märkamatud poisikesed.

Artikkel võiks veel pikalt jätkuda... bla-bla-bla-bla...

Kuid kas sellel oleks mõtet?

Kui rahvas ei välju mugavustsoonist, ei asu tegutsema, nagu näiteks on asunud tegutsema Kristiina Ojuland (olgu ta motiivid millised tahes, see täna ei loe karvavõrdki! Kas uppujat huvitab milline on ta päästja? Täna peavad kõik oma väiklased erimeelsused alla suruma ja koos Eesti ja kõigi Euroopa põlisrahvaste kestmajäämise eest võitlusse asuma), siis jääb vaid üle soovida õnne väljasurejatele, nagu teeb kirjanik Hardo Runnel: Kirjanik Hando Runnel leiab, et kui üks rahvas saastatakse teise rahvaga, sureb see rahvas välja. Siis ei ole teil mingit õigustust, kui Teie lapselaps küsib kunagi teilt, et kuhu on kõik valged, kultuursed eestlased (eurooplased) kadunud, miks valitseb šariaat, kultuuritus... ühesõnaga Euroopa on hävitatud? Mida Sa siis vastad? Et ma ei viitsinud? Kartsin? Uskusin kõrini valedes ujuvat peavoolu meediat? Tegelikult olid sitakott ja sul veab, kui su lapselaps sul pead maha ei nüsi "Allah Akbar!" rõõmuhõiske saatel... Sealjuures ära unusta ikka salliv olla! ;)

NB! Ei - see blogi ei alandu kunagi tegema üleskutseid vägivallale, ei!, sest nõrk ja elutahteta rahvas peabki surema! Kui see on enamuse tahe, siis kindlalt edasi! Aga ärgu keegi öelgu, et teada pole hoiatatud! On ja enamgi veel!  Sellised blogid  ja veebilehed muidugi kustutatakse, sest "sallivus"  ja "tolerantsus" ajaga üha süveneb, kuid info ei kao! Reaalsus ei kao, on vaja vaid avada oma silmad ja mõistus koju kutsuda!
Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com.ee/2015/11/mis-sunnitas-breiviku-dialoogi.html#more

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP