RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 4. november 2015

Orbán: Euroopat on rändekriisis reedetud

Ungari peaminister Viktor Orbán ütles reedel, et vasakpoolsete, mõjukate «rahaliigutajate» ja mittevalitud liidrite vandenõu reetis rändekriisiga vastamisi seisva Euroopa.

Jõuliste immigratsioonivastaste poliitikate poolest tuntud Orbán on lasknud ehitada migrantide eemalhoidmiseks okastraattarad Ungari lõunapiirile Serbiaga ja piirilõigule Horvaatiaga.
«Euroopat on reedetud. Kui me selle eest ei seisa, ei ole maailmajagu enam siin elavate kodanike jaoks,» sõnas ta.

Orbán ütles Ungaris sündinud miljardärist investorit George Sorost näiteks tuues, et «hästi organiseerunud üle rahvusriikide piiride mõtlevate rahaliigutajate ja mittevalitud liidrite» plaanid võivad teostuda.
Samuti märkis Ungari valitsusjuht, et vasakpoolsed tegutsevad rahvusriikide õõnestamise nimel rahvusvaheliste ja kosmopoliitsete kogukondade rajamiseks.
«Raske on ette kujutada, et suured Euroopa riigid, kel on tohutud ja hästi toimivad luureteenistused, ei olnud valmis päevas mitme tuhande põgeniku saabumiseks,» lausus Orbán.
Ungari on teatanud, et kavatseb vaidlustada euroliidu põgenike ümberjaotamise kohustusliku kvoodisüsteemi ning ei kavatse vastu võtta Lääne-Euroopast tagasi saadetud asüülitaotlejaid või migrante.
«Kes hääletas Euroopas selle poolt, et inimesed saabuvad ebaseaduslikult miljonite kaupa ja jagatakse seejärel ümber?» küsis Ungari valitsusjuht raadiousutluses.

Tema sõnul ei ole praegu toimuval mingit demokraatlikku alust. «EL on liikumas organiseeritusest ja seaduslikkusest anarhiasse,» kommenteeris peaminister.
«Euroopa rahvad on üles ärkamas. Nad on mõistnud, et immigratsioon on kultuuriline küsimus ja kaalul on meie identiteet,» ütles Orbán.
Üle 700 000 sõja ja vaesuse eest põgeneva inimese on tänavu üle Vahemere Euroopasse jõudnud. Suurem osa neist on suundunud Saksamaale ja Rootsi.

Allikas: http://maailm.postimees.ee/3382009/orb-n-euroopat-on-randekriisis-reedetud?-n-euroopat-on-randekriisis-reedetud

1 kommentaari:

Anonüümne 4. november 2015, kell 12:48  

"Orbán ütles Ungaris sündinud miljardärist investorit George Sorost näiteks tuues, et «hästi organiseerunud üle rahvusriikide piiride mõtlevate rahaliigutajate ja mittevalitud liidrite» plaanid võivad teostuda."

"Soros was born in Budapest, Hungary, to a Jewish family.
Puhas ungarlane või mis?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP