RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 19. detsember 2015

272 ISIS-e terroristi Euroopas ootavad vaid käsku, et põrgu lahti päästa.

17. detsembril väidab Norra leht "Dagbladet", et on teada saanud usaldusväärsete luureallikate kaudu, kuidas terroriorganisatsioon ISIS on välja õpetanud 272 terrorivõitlejat, kes on saadetud juba Euroopasse nn.pagulastena, kuid praegult on peidus ja ootavad rünnakukäsku.

Sama allikas olevat juba varem lehele edastanud õigeks osutunud teavet. Lisaks neile olevat väljaõpetamisel veel 150 samasugust võitlejat, kuid nad pole jõudnud veel Euroopasse. Neist 112 olevat juba väljaõpetatud ja asunud teele treeninglaagrist Süüriasse. Treeninglaagrid terroristidele paiknevad Iraagis, Mosuli ja Sinjari vahelisel alal, hirmutegude planeerimiskeskus, aga Süürias, Raqqas. Võitlejaid treenitakse, kas enesetapu terroristideks, kes end õhku lasevad või käsirelvadega ja pommivöödega varustatud hulludeks, kes kõik enda ümbert maha lasevad.

Mõlemad lahendused leidsid ka kasutamist terrorirünnakute toimepanemisel Pariisis. Norra kaitsepolitsei PST (Politiets Sikkerhetstjeneste) möönab, et ka nendeni on mainitud teave jõudnud, kuid keelduvad seda kommenteerimast, sest politsei käsutuses olevat väga palju sellist teavet.

Allikas: http://www.dagbladet.no/2015/12/17/nyheter/norske_islamister/syria/isil/utenriks/42443340/


Matti Ilvese blogile norra keelest koostas Jaan Hatto

2 kommentaari:

Anonüümne 20. detsember 2015, kell 09:47  

See on algusest sati selge,miks on põgenike hulgas nii palju noorimehi ,loomi ka lihtne hävitama ja Oma Moslem asemele, see on ju nende igavene unistus ja nüüd see täitub

Anonüümne 20. detsember 2015, kell 14:58  

Ei täitu. Kui on "põrgu", siis ühel hetkel hakatakse vastu tulistama.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP