RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 3. detsember 2015

Heiki Herman Soome: Kallasest ja reformierakonnast

Korrumpeerunud ja pime reformierakond kulutab vastutustundetult eesti riigi ja rahva raha!

Korrumpeerunud perekond Kallase dünastia ja kartell on end osavalt sättinud igale poole võimuaparaati, kuigi taoline osalemine on täiesti vastuolus rahvusvaheliste seadustega...
Tütar otsustab ja jagab riigi raha isa vajadusteks riigi kassast! Rootsis ei tohi isegi sugulased olla samas ettevõtte juhatuses, Eestis on aga valitsuses perekonna dünastia, monopol ja milline perekond veel!

Reformierakond ja sealne erakonna aseesimees, peaministri Rõiva asetäitja Kaja Kallas, andis isa Siimule kampaania tarvis ligi 20 000 t euri, et viimane saaks osaleda ALDE kongressil budapestis, presidendi valimistel!
Hoolimata nippidest ja trikkidest ning värbamistest jne... valis 500 st delegaadist Siim Kallast vaid 117,
häälteenamus läks hoopis belglasele Hans van Baalenile. Kallas oli suurkaotaja ja eesti rahva raha raiskaja!

Hämmastav on see, et Kallas on unustanud kuidas teda euroopa koju saatis - Kallas Go Home! Ehk on tegemist varajase seniilsusega ja mälu kaotusega, et Kallas ikka ja jälle, järeleandmatult astub samasse auku!
Ehk utsitab teda tagant tema tütar!, kes paistab, pole kukkunud kaugele oma isast... nii on valitsusel uus plaan varuks, upitada mistahes rahadega ja kampaaniatega Siim Kallas Eesti riigi presidendiks ja muuta perekond Kallase dünastia veelgi võimsamaks!
Siim Kallas on end juba häälestanud igati presidendi valimisteks.../ loomulikult ma ütlen, et kui selline võimalus tuleb, siis ma selle ka vastu võtan... / Räägib ja lubab õhinal õhku täis Siim Kallas, osaleda eesti presidendi valimiste rallis.

Mees kes tahtis Euroopas töötades, jätta ligi 30 000 t inimest töötuks, raisates mijoneid eurosid kuhugi teadmata suunas, tekitades konfliktid ja seisaku mitmes lennukompaniis ja lennuväljadel ja muid suuri konflikte ja pahandusi oma juhmakate plaanide ja ettepanekutega jne...
Kui eesti vabariigi presidendiks peaks saama Siim Kallas ja tema ahne ja ihne perekond hakkab kamandama eestimaad ja rahvast, siis kujuneb olukord 100 x hullemaks kui praegu ja Ilvese aemel on veelgi hullem monstrum... kuigi viimasest hullemat polevat.
Seepärast peab eesti rahvas ärkama ja kaotama üldse Eesti presidendi ameti! Eesti riik ei vaja enam presidente! Ausa riigi aus valitsus ja rahva esindus saab olla esindajaks igal pool kus vaja! Kettidega ja medalitega kuldvasikat, pealegi üdini korrumpeerunud tegelast, ei vaja enam kaasaegne terve inimeste ja rahva ühiskond!

Allikas: Facebook

3 kommentaari:

Ivo Õunpuu 3. detsember 2015, kell 15:38  

Lahendus ei ole presidendivalimistest loobumine, vaid presidendi valimiste protsessi seadmine õigetele alustele. Praegu on Riigikogu poolt valitav president lihtsalt Eestis võimutseva partokraatia tugevama poole (oravad ja sotsid) ripats. Seevastu presidendi ameti kaotamine lükkaks Eesti veelgi selgemalt partokraatia võimu alla.

Anonüümne 3. detsember 2015, kell 15:45  

Veelgi jahmatavam on see, et sellest kahjulikust, armetust perekonnast ei saa eesti rahvas kuidagi lahti. Kas see on tõesti nii raske? Ja jahmatav on ka see et Euroopas teda sallitakse ja hoitakse toolil, kaua veel? Kas Euroopa teab eesti olukorrast, kus käputäis klanniperesid-sõpru on terve rahva kahvlisse ajanud nii valede kui e-häältega? Kus on eesti rahva kisapasun, kes selle kõik maailma laiali kisaks?

Jaan Hatto 3. detsember 2015, kell 19:10  

Väga õige mõte, seisin aastaid tagasi, pr-i valimiste ajal, Riigikogu ees plakatiga, millel nõudsin presidendi ameti kaotamist. Liiga lihtsalt vist unustatakse, et esimese EW-s, 1920 demokraatliku põhiseaduse järgi ei olnud samuti presidendiametit, Shveitsis pole samuti, vähemalt mitte meie mõistes. Eestlasi vist liiga vaimustab tiitel "president". Kui keegi jaksaks kirjutada raamatu, milliseid kuritegusid on sellest ametist ja seda kuritarvitades eestlaste ja nende riigi vastu tehtud siis see "tiitel" võiks saada saatana sünonüümiks eesti keeles. Miks seda ametit ei võiks täita 3- 5 isikuline otse rahvapoolt valitud kolleegium, kas siis 3 või vastavalt 5- ks aastaks, kelle võimupiirid oleksid samad, kuid teeks otsuseid lihthäälteenamusega ja kellest iga aasta esindaks keegi riiki, näiteks riigivanemana või -hoidjana. Ja mingit pingviinedeparaadi kui kuningakoja armetut surrogaati pole samuti kellelgi rohkem jõllitada vaja.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP