RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 2. detsember 2015

Homoaktivisti ülestunnistus: “homoabielu” tuleb seadustada mitte võrdsuse saavutamiseks, vaid abielu institutsiooni hävitamiseks

Traditsionaalselt mõtlevad kommentaatorid juhtisid tähelepanu kõnekale episoodile, mis leidis aset möödunud aastal, kui tuntud homoaktivist Masha Gessen tunnistas avalikult, et homoliikumise poolne püüdlus muuta „homoabielud“ ühiskondlikuks normiks on ajendatud mitte püüdlusest kehtestada võrdsust – eesmärgiks on hoopiski abielu kui institutsiooni täielik hävitamine.
Gessen, kes on tuntud homoseksualistide „õiguste“ eest võitleva ajakirjanikuna, tuli vastava avaldusega välja eelmise aasta mais, Austraalias Sydney Kirjanike Festivalil.

Gessen täheldas:
„See ei nõua pikemat mõtlemist, et mõista, miks homoaktivistidele tuleb anda õigus abielluda. Kuid, minu meelest on samaväärselt ilmselge, et abielu kui selline on institutsioon, mis ei tohiks üldse olemas olla… Need, kes homoabielude eest võitlevad, peavad valetama, mida me homoabielu institutsiooniga kavatseme teha kui see kord kätte võidetud on. Kui me ütleme avalikkusele, et (homoabielud) ei muuda abielu institutsiooni, siis me valetame.“
„Abielu olemus muutub ja peab muutuma. Ja ma toonitan taas kord oma veendumust, et abielu on institutsioon, mida ei peaks üldse olemas olema. Mulle tegelikult ei meeldi luua luiskelugusid oma elu kohta, sest see ei olnud see, mida ma soovisin, kui otsustasin kolmekümne aasta eest kapist välja tulla.“

Gessen pakkus näitena välja enda keeruka „perekonnamudeli“, et demonstreerida, kuidas abielu institutsiooni saab ära lõhkuda ja kuidas seda tuleb teha.
Hetkel omab Gessen vanemlikke õigusi kolmele lapsele. Esimese lapse lapsendas Gessen koos oma endise lesbipartneriga, teine laps on Gesseni bioloogiline järglane, kelle isa elab Venemaal, ning kolmanda lapse bioloogilisteks vanemateks on Gesseni praegune lesbipartner ja Gesseni vend. Nendel kolmel lapsel täidavad vanemate rolli viis täiskasvanut, kuid mitte kõikide laste puhul korraga.
Gessen selgitab: „Viis vanemat kuuluvad kolme vanemate gruppi ning minu sooviks on elada õigussüsteemis, mis seda kooslust suudaks reguleerida. Kuid see ei ole võimalik ühiskonnas, kus eksisteerib abielu institutsioon“.
Allikas: LifeSiteNews.com
________________
 Masha Gessen sündis 1967. aastal Moskvas vene juudi perekonda. Emigreerus koos perega 1981. aastal Ameerika Ühendriikidesse. Naases Venemaale pärast NSVL lagunemist 1991. aastal, pühendus ajakirjanikuna peamiselt homoseksuaalse agenda edendamisele Venemaal. Omab nii USA kui ka Vene kodakondsust.
Gessen on viimase kahekümne aasta jooksul olnud üks häälekamaid homoseksualistide õiguste propageerijaid Venemaal (1993-1998 oli Gessen lesbilisi, geisid, biseksuaalseid ja transsoolisi isikuid koondava organisatsiooni „Kolmnurk“ juhatuse liige Moskvas).
Gessen avaldab paljudes Lääne tuntuimates massimeedia väljaannetes (New York Times, Vanity Fair jne) programmiliselt artikleid Venemaa “hirmuäratavast” käekäigust president Putini valitsuse all. 2012. aastal avaldas Gessen Putinist, keda ta nimetab “veriseks timukaks”, poleemilise teose „Ilma näota mees: Vladimir Putini hämmastav võimule tulek“.
Sageli on Gesseni tellimustööd Venemaast kallutatud sedavõrd läbinähtavalt, et väidetel puudub otsene seos reaalsusega. Muuhulgas on Gessen üritanud Lääne meedias argumenteerida, et sotsiaalmajanduslik kollaps Venemaal 1990-ndatel oli majanduslikult õitsvam periood kui Venemaa viimase dekaadi sotsiaalmajanduslikud arengud (st kordades suurem kogutoodang, kahekordistunud sündivus, pikenev eluiga, mitmekordselt kasvanud reaalpalgad jne).
2012. aasta septembris palgati Gessen USA valitsuse raadiojaama „Vaba Euroopa“ Venemaa osakonna juhatajaks. Mõned nädalad pärast Gesseni ametisse nimetamist võeti „Raadio Vaba Euroopa“ esinduselt Venemaal eetriluba.
2013. mais teatas Masha Gessen, et lahkub Venemaalt taas Ameerika Ühendriikidesse. Gesseni viimane aktsioon Venemaal leidis aset üleeile Vene riigiduuma ees, kui ta protesteeris Vene parlamendi alamkojas häältega 436-0 vastu võetud homoseksuaalse propaganda vastase seaduse vastu.

Allikas: http://objektiiv.ee/homoaktivisti-ulestunnistus-homoabielu-tuleb-seadustada-mitte-vordsuse-saavutamiseks-vaid-abielu-institutsiooni-havitamiseks/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP