RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 26. detsember 2015

ISIS-e uus äri

Teatavasti on terroriühendus ISIS tegelenud siiani nafta varastamisega kuritegelikult hõivatud aladelt. Kuid nüüd on leidnud endale lisaks uue tuluallika.

Soome sõltumatu internetikülje "MVlehti" järgi (http://mvlehti.net) 25. detsembrist, on ISIS viimasel ajal sunnitud taganema ja maha jätnud endast dokumente, millest selgub, et ISIS-e kõrilõikajatele on lubatud "usust-taganenutelt" välja lõigata siseorganeid, kuigi viimased selle tagajärjel surevad. (eelviimase lõigu lõpus: "A group of islamic scholars have permitted, if necessary, one to kill the apostate in order to eat his flesh which is part of benefiting from his body. This encompasses everything that needed to be taken from the apostate`s body"). 

Iraak on ammu kahtlustanud ISIS-t inimeste siseorganite ja kehaosadega kauplemises n-ö maailmaturul, kus nende järele on suur nõudlus.

Matti Ilvese blogile soome keelest koostas Jaan Hatto

Märkus: ISIS-e kõrilõikajad on ilmselt ka teel Eestisse, peidetuina nn. pagulaste keskele. Milliseid ülesandeid oleks neil siin täita suure eesti rahva hävitamise salaplaani raames, ei oska esialgu veel öelda? J.H.

2 kommentaari:

Anonüümne 26. detsember 2015, kell 17:43  

inglise keelses viites ei mainitud küll kordagi organite müüki, vaid usust taganejate IHU SÖÖMIST, mis andvat sööjale jõudu.
Samas olen mõelnud, et see mõni siiasattunud isise võitleja peab oma kurja plaani ellu viima pelgalt noaga, sest vaevalt tal midagi muud siit hankida õnnestuks ja keelt nad ei oska nagunii.

Unknown 26. detsember 2015, kell 17:59  

Loe originaalteksti ülal, seal on organite eemaldamisest edasisiirdamise eesmärgil juttu küll.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP