RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 17. detsember 2015

ISIS jagab Rootsis lendlehti, ähvardab elanikke


Rootsis Sigtuna omavalitsuses said elanikud oma postkastidesse teate, ei kelleltki vähemalt kui ISIS-lt endalt. Hakkage islami usku, ja makske ISIS-le kaitseraha, muidu raiutakse teie pead maha kolme päeva pärast! "Surete kõik!" Ähvardus lõpeb hoiatusega politseisse ärge minge sealt abi te ei saa. 

Viimane osutus pahaendeliseks ennustuseks, kes lendlehega politseisse läksid, ei saanud sealt tõepoolest mingit abi. Vastati, et lehte olevat saanud vaid kaks majapidamist ja see olevat tähtsusetu sündmus. 

Samas oma kodulehel möönab Sigtuna omavalitsus, et lendlehti jagati hulgaliselt ja Kaitsepolitsei SÄPO uurivat seda kui "paremäärmuslaste" provokatsiooni.

15.12.2015 www.nordfront.se -s ilmunud teate põhjal Matti Ilvese blogile koostas rootsi keelest Jaan Hatto.


Märkus: Ma hoiatasin "Rahvusliku Teataja" 40. numbris ja isegi 14. numbris 2013 aasta jaanuarist, et väikestes ühiskondades, kus elanikond on apaatne ja tal puuduvad igasugused ühiskonna-alased teadmised; on võimetu oma huvide eest ühinema ja kus elanike üle on sokutatud valitsema rajatagant juhitud marionetid, võidakse riigivõim tervenisti üle anda terroristidele, millele järgneks elanikonna füüsiline hävitamine. Marionetid lihtsalt annavad riigivõimu üle, kui neile vastav käsk tuleb, samast võimupüramiidi tipust, kust terroristegi suunatakase. J.H.

1 kommentaari:

Anonüümne 17. detsember 2015, kell 11:48  

Nii ta täpselt on, et väikestesse kogukondadesse koondunud rahvas ei suuda heaoluühiskondades ennast enam suurena tajuda. Sellest johtuvalt ei koonduta ega protesteerita, see annab jälle omakorda vale signaali omavalitsustele, justkui kõik ongi korras ja rahval pole midagi selle vastu, kui vallas nt. asüülikeskus tuleb. Kõige hullem on see, et seda vaikset vabasurma ju toetab selle sama rahva valitud (oma)valitsus, kuna on ka täiesti ära ostetud või siis otsustusvõimetu nagu peata kana. Ja kui märuliks läheb, on politseid sunnitud esialgu "vaenlaseid" kaikaga lööma. Täiesti katastroofiline olukord on - politsei, kelle palk tuleb selle sama rahva maksurahast, annab nuuti sellele samale rahvale. Toimub rahva väljavahetus, kaob ära põlisrahvas (white flight, madal sündivus, homopropaganda, surm läbi põliselanike vastu suunatud kuritegude) ja kõige lõpuks vahetatakse välja ka kogu politseikaader, kui see enam truu ei ole. Kogu moos, riik on läinud.
https://www.youtube.com/watch?v=9yWDXIJeksg



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP