RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 2. detsember 2015

Jaak Madison COSACil

COSACil (Euroopa Liidu asjade komisjonide konverentsil) Luksemburgis rõhutasin oma kahes sõnavõtus, et ei ole aktsepteeritav ja vastuvõetav itaallaste ja sakslaste retoorika immigratsiooniküsimustes, kus nende arvates oleks äärmiselt vältimatu suveräänsuse loovutamine ja kvootide rakendamine. Sõnasin, et kui itaallased soovivad võimu loovutamist Euroopa Komisjonile, võivad nad seda teha Itaalias või Saksamaal, kuid neil pole mingit õigust dikteerida ette teistele liikmesriikidele, kuidas nad peaksid käituma või tegutsema.

Vastasel juhul tuleb veelgi enam järgijaid Suurbritanniale, kes korraldab referendumi küsimaks rahvalt uut mandaati föderaliseerumise jätkamiseks või peatamiseks. Samuti pidin ütlema, et kui räägime solidaarsusest, siis tahaksime näha Kreeka ja Itaalia solidaarsust, kes ei täida Schengeni viisaruumist tulenevaid kohustusi ja lasevad tuhandetel immigrantidel vabalt minna Euroopasse, suurendades julgeolekuohtu kõigis 28 Europa Liidu riigis.

Allikas: Facebook

2 kommentaari:

Anonüümne 3. detsember 2015, kell 15:56  

Miks eesti politseijõud ei koondu rahva kaitseks kahtlase legitiimsusega -e-hääled- võimulolijate vastu? Lihtsalt küsimus -kas nad reedavad põhiseadust -rahvas kõrgeim võimukandja -ja kuidas sellele vaadata?

Anonüümne 4. detsember 2015, kell 01:17  

kas oli reaalne tulemus ka? ei olnud? järelikult täiesti mõttetu möla



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP