RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 11. detsember 2015

Kaitskem üheskoos perekonda: Hullumeelne kooseluseadus

HULLUMEELSUS: Kooseluseaduse jõustumine ähvardab tõrjuda ametlikust asjaajamisest EMA ja ISA mõisted, sest kooselulepingu kehtimise ajal võib ühe vanema samast soost elukaaslane lapsendada teise registreeritud elukaaslase lapsi, mistõttu saab lapsel olema kaks samast soost vanemat.

“Oleme lääneriikide kogemusele toetudes algusest peale hoitanud, et kooseluseaduse läbisurumine on osa tunduvalt ulatuslikumast ideoloogilisest projektist, mis kujutab endast rünnakut meie kultuuri alusväärtuste vastu,” ütles SAPTK juhatuse esimees Varro Vooglaid uudist kommenteerides ning lisas, et nüüd näeme, kuidas need hoiatused lähevad samm-sammult täide.
Artikkel siin: http://objektiiv.ee/kooseluseadus-tekitab-ametlikus-asjaajamises-raskusi-ema-ja-isa-moiste-kasutamisel/

NÕMME TV: Kaovad mõisted "ema" ja "isa"
Ilmselt on kõik kuulnud, kuidas homopropagandistid ja nende käsilased on kogu aeg väitnud, et kooseluseadus ei muuda midagi? Tsiteerime Postimehe Tehnika väljaannet: "Sai selgeks, et senine ankeet kujuneks uuest aastast täiesti kasutuskõlbmatuks ning siseministeeriumi tuli vastu võtta karm ja õiglane otsus: samasooliste registreeritud kooselu käigus lapsendatud laste puhul ei saa lapsel ametlikult olla nii ema kui isa. Ning see kehtib kogu Eesti riigi ametlikus asjaajamises – alates kõikvõimalikest avaldusest ja lõpetades rahvastikuregistri ning teiste andmebaasidega." Nagu näeme, käib võitlus hoopis laste riigistamise pärast, mida tehakse homoseaduste varjus!

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP