RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 18. detsember 2015

"KURITEO VÄRV" - UURIMUS ERINEVATE RASSIDE KURITEGEVUSEST USA-s.

Võrreldes muude rassidega panevad mustanahalised seitse korda tõenäolisemalt toime mõrva ning kaheksa korda tõenäolisemalt röövi.

Mustad sooritavad hinnanguliselt 39 korda suurema tõenäosusega vägivallakuriteo valge rassi esindaja vastu kui vastupidi. Ühtlasi panevadnad 136 korda suurema tõenäosusega toime röövi.

Mustanahalised panid aastatel 2001-2003 toime 10 000 valgete vastast grupivägistamist, ent NCVS-i andmetest ei leia ühtegi valgete poolt mustade vastu toime pandud grupivägistamist.

Mustad panevad 2,25 korda tõenäolisemalt toime vihakuritegusid valgete vastu kui vastupidi.

Ühe konkreetse piirkonna parimaks vägivallakuritegude määra näitajaks on mustade ja latiinode osakaal piirkonna rahvastikus.

"The Color of Crime - Ras, Crime and Justice in America" on New Centuri Foudation´i poolt väljaantud uurimus, mille eesti keeles avaldamine on hetkel ääretult päevakohane. Toompea valitsus on avamas riigi uksed võõrastele, kelle eetilised tõekspidamised on hoopis teised kui meil eestlastel - kelle päralt peaks Põhiseaduse järgi see maa olema.

Rassid ei ole ühesugused. Mitmerahvuselise USA näitel näeme kuhu erinevate rahvuste meelevaldne ühte riiki asustamine viib. Uurimusest selgub see vastuvaidlematu tõde, et (käesolevas teoses mustanahaliseks nimetatavad) neegrid on oma loomuselt vägivaldsusele kalduv rass ja nende kuritegevuse põhjuseks ei ole vaesus. Seda tuleb meeles pidada kõigil, kes neegreid Eestisse tuua kavatsevad, kas sundimmigrantidena või nn suveniirlastena välisreisidelt.

Käeolevas uurimuses on kurjategijad ja nende ohvrid jagatud põhiliselt valgeteks, latiinodeks, asiaatideks ja neegriteks. Uurimuse ehk suurim puudus on see, et juudid on uurimuses arvatud valgete hulka ja nii ei ole nende osa kuritegevuses eristatav - nad jäävad justkui kuritegevusega mitte tegelevaks rühmaks samas kui nende kuriteod lähevad valgete inimeste kaela. Sellele puudusele vaatamata peaks käesolev uurimus lugejate silmad meil peagi ees seisvate ohtlike olude suhtes avama.

HAAMER-KIRJASTUS

Tekst on pärit raamatu tagakaanelt

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP