RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 18. detsember 2015

Markus Järvi: Mis maailm see selline üldse on?

Kui palju ületamatult karmi ja üleinimlikult julma reaalsustaju see nõuaks, et meie juhtivpoliitikud millegi sama freaking elementaarsega, ütleksin isegi, et suisa lauaga-lagipähe-banaalsega, lagedale suudaksid tulla?
Mis maailm see selline üldse on, kus elementaarsete lausete kordamine on julgustükk või peaaegu et poliitiline sangarlus, mis ületab uudiskünnise ja paneb mingid ringkonnad ärevalt kihama?
Ma kujutan ette, kui Toomas Hendrik Ilves tuleks lagedale täiesti ennekuulmatu tõdemusega: "Abielu on mehe ja naise vaheline elukestev liit."
Ma arvan, et esiteks ma kukuksin oma rõdult alla, seejärel komberdaksin kuidagi SAPTK ruumidesse ja telliksin Roberti käest külma šampanja. Seejärel istuksime saptiku meestega maha, vaataksime tardunud pilguga kaugusesse ja hakkaksime jooma. Lihtsalt jooma. Me saaksime aru, et aset on leidnud Sündmus. Meie vaimuilmas on toimunud tektooniline nihe. Taevas meie peade kohal on rebenenud ja hetkeks on meie silmad näinud Olympose surematut ja jäist rahu. Aamen.
http://maailm.postimees.ee/3430525/leedu-president-oigustas-pogenike-toetuste-karpimist-me-ei-saa-neile-maksta-rohkem-kui-leedu-inimestele

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP