RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 1. detsember 2015

Mart Helme: Meie riik tulgu! Meie tahtmine sündigu!

Kohtumisel inimestega vangutab nii mõnigi jutukaaslane vahel pead, avaldades kahtlust, kas Eesti Konservatiivne Rahvaerakond oma seitsme riigikogu liikmega ikka suudab midagi Eestis muuta.
Pole midagi kaugemat tõest. Vaatamata sellele, et oleme parlamendi väikseima esindatusega erakond, oleme just meie need, kes dikteerivad agenda.

Meieta poleks riigikogus mingeidki sisulisi debatte ei immigratsiooni, piirilepingu, kooseluseaduse ega Eesti riigi (loe: eesti rahva) raha raiskamise üle. Kuigi me enamasti oma arupärimistele ning küsimustele infotunnis asjalikke vastuseid ei saa, hoiame me valitsust, ministreid ja kartellierakondi ometi kogu aeg seisundis, kus nad neile ebameeldivaid, kuid eesti rahva seisukohast eksistentsiaalseid küsimusi tavapärasel kombel susser-vusser lahendada ei saa. Isegi teerulli taktika kasutamine on tänu meie teravusele häiritud. Et oma rahvavaenulikke otsuseid parlamendis läbi suruda, tuleb valitsuskoalitsioonil sageli käituda täiesti ekstreemselt, tühistades koalitsioonisaadikute komandeeringuid ja muid ettevõtmisi, sest vastasel korral võib juhtuda mõni „tööõnnetus“ ja teerull mõne hääle puudumise tõttu kraavi sõita. Muide, tänu meile on tuhanded inimesed sõna otseses mõttes avastanud põneva infoallikana riigikogu istungite ülekanded televisioonis ja asunud neid põnevusega jälgima!

Pole siis imestada, et meie tegevus on koalitsioonipoliitikute hulgas põhjustanud tõsiseid raevupurskeid, mis avalikkuse ette jõuavad peavoolumeedia filtri vahendusel laimuartiklite ja jätkuva sildistamise näol. Ent koalitsiooni propagandistlik operatiivruum muutub sellest hoolimata aina ahtamaks, sest süüdistused natsismis, rassismis ja homofoobias on osutunud enam kui alusetuteks ning sedavõrd aina enam ka naeruväärseteks. Sestap on taandutud viimasele kaitseliinile, milleks on  immgratsiooni- , kooseluseaduse jne. vastaste tembeldamine Putini käsilasteks. Vene kaart on ju alati töötanud!

Aga seekord see ei tööta. Meie puhul see ei tööta. Sest inimesed näevad, et tegelikult on Eesti Konservatiivne Rahvaerakond ainus, kes seisab eestlaste rahvuslike huvide eest. Me oleme ainsad, kes ei küüra nn. „valgete jõudude“ kombel meid massimmigratsiooni, multikulturalismi ja Euroopa Komisjoni direktiividel põhineva käsumajanduse abil lämmatava Brüsseli ees. Me oleme ka ainsad, kes ei tee kummardusi järjest uusi agressioone ja verevalamisi algatava Moskva ees. Me ei tõrju liitlasi ja me ei otsi vaenlasi, kuid me ei tee selle nimel ka meile kadu kuulutavaid järeleandmisi.

Tegelikult ei tahaks me üldse, et peame aina rääkima immigratsioonist  ja kooseluseadusest. Tegelikult tahaksime me kogu jõuga pühenduda Eesti majanduse taaskäivitamisele, sotsiaalse ja regionaalse ebavõrdsuse likvideerimisele ning meie rahva demograafilisest kriisist välja viimise meetmetele.
Me tahaksime, et nii „valged“ kui „mustad“ jõud, nii Toompeal kui all-linnas võimu kuritarvitavad ja korruptiivsetes võrgustikes vähkrevad  tegelased võimu kaotaksid, eesti rahvas oma riigis suveräänse otsustusõiguse tagasi võtaks ja need, kes Tallinna Sadama, Estonian Airi, Eesti Energia ja loendamatute teiste kuritegudega seotud on, oma teenitud karistuse saaksid.

Me tahame, et Eesti saaks tõeliseks õigusriigiks, kus muu hulgas pole vaja karta ka seda, et valimistulemusi e-hääletuse kaudu võltsitakse. Me tahame Eestit, millest unistati viiekümne pika okupatsiooniaasta vältel. Eestit, mis kangastus inimestele laulva revolutsiooni viisides. Me võitleme selle eest!

Allikas: http://uueduudised.ee/mart-helme-meie-riik-tulgu-meie-tahtmine-sundigu/

3 kommentaari:

Anonüümne 3. detsember 2015, kell 15:51  

Võimulolijate raev raevuks, kuid rahvas ootab siiski reaalseid tulemusi.E-häältega võimu juurde tsementeerunute kangutamine ja rahva tahte ja raha-varadevastaste kuritegude eest karistamine -seda ootab rahvas. Kas EKRE -on hoob selle protsessi käivitamiseks või kostab vaid sõnavoog? Kohutav on tulevikule mõeldagi.

Anonüümne 4. detsember 2015, kell 01:15  

miks nende savisaare demagoogide möla üldse edasi kantakse? eriti veel "rahvuslaste" lehel.
istugu oma 4 aastat ära kui tahavad, aga olgu vähemalt vait kui muud targemat teha ei oska

madisk 8. detsember 2015, kell 16:24  

pean lugu sellest 7-liikmelisest brigaadist. heaküll, nad ei saa seal päevapealt midagi sensatsioonilist korda saata kuid ilma nendeta oleks asi kordades nutusem ja pöördumatud tagajärjed meie maale ja rahvale leiaksid aset oluliselt kiiremini. väärikaid sõltumatuid ajakirjanikke on vaja julgustada, sest need 7 samuraid seal vajavad seesugust tuge.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP