RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 14. detsember 2015

MATTI ILVES: EUROPARLAMENT ARUTAS LASTELE ONANISMI ÕPETAMIST!

Europarlament nõuab lastele masturbatsiooni ehk onanismi õpetamist juba 5...6 aastaselt! Jah, moraalitust laste kasvatamisest koolides seksuaalõpetuse tundides oleme juba ammu kuulnud. Eroopa Parlamendile aga ei piisa veel sellest ja asutakse ka laste kallale lasteaedades.

Iga neljas laps E Liidus elab vaesuskriisis (poliitkorrektne väljend, tuleks öelda lihtsalt vaesuses), aga sellise hullumeelse kasvatusele leitakse ikka raha. Aga õnneks lükati see eelnõu väikse häälteenamusega (vaid 7 häält rohkem) veel tagasi.
Vaadake videot:


Seda absoluutset moraalitust, võib ütelda isegi laste moraalset vägistamist, püütakse ka meile peale sundida ja samuti proovitakse isegi terves maailmas juurutada. See on tõesti õudne.

Me peame välja astuma Euroopa Liidust ja looma alternatiivse lastekasvatuse oma vabas riigis.

Kasutatud allikas: http://my-disain.ru/evroparlament-zastavlyaet-obuchat-detejj-mastrubacii-s-5-6-let/

2 kommentaari:

nuntsel 14. detsember 2015, kell 17:24  

Kas ei tundu kuidagi kummaline,algul tuuakse moslemid sisse,siis hakatakse õpetama onaneerimist,sest kõige suuremad pedofiilid on moslemid,sest nad abielluvad lastega ja vägistavad neid,ja ka moslemid on kõige suuremad pederastid,vähemalt Pakistanis,järelikult on vaja illegaalsete vägistajate jaoks õpetada lapsi juba seksuaalselt varakult välja,NWO,Kalergi Projekt,Homoideoloogia Manifest,Zionistide Targad----see pole enam Vandenõuteooria,EL Välja astuda on ainuõige eestil,sest pole enam võimalik pugeda vihakõnede ja rassismi varju,vähemalt siin inglismaal ei saa enam rohkem ajusid pesta nendel EL Kimääridel,mida nad soovivad rahvusriikidega teha,hiljem või varem laguneb see mostrum,kui mitte enne ei tule revolutsioonid suurtes riikides kus islam on kanda kinnitanud,haige maailm koos Libersotsidega ja etnomasohhistidega.

Anonüümne 17. detsember 2015, kell 19:02  

Kuidas hääletasid Eestist pärit europarlamentäärid?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP