RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 10. detsember 2015

MATTI ILVES: PRANTSUSMAA RAHVUSLIKU RINDE ÜLEKAALUKAS VÕIT KOHALIKEL VALIMISTEL!

Front National (FN), Rahvuslik Rinne on saanud Prantsusmaa kohalike valimiste eimeses voorus juba ülekaaluka võidu, saades 13. piirkonnast 6. võidu vastavalt 27,2...30,8 protsendiga häältest. FN-i võit kujuneb ajalooliselt suurimaiks, mis on olnud kunagi üleriigilistel valimistel!
Marine Le Pen ütles, et see on imeline tulemus ja selle me võtame vastu alandlikult kui rahva tahte. Samuti lisas ta: "Daamid ja härrad, inimesed on rääkinud ja nüüd saab Prantsusmaa hoida oma pea püsti!"
Le Pen sai ise Põhja-Prantsuse piirkonnas Nord-Pas de Calais-Picardie tulemuseks ülikõrge 42 protsendiga häältest kindlalt esikoha. Samuti tegi sama hea tulemuse tema vennatütar Marion Marechal Le Pen, kes kogus Põhja ja Kaguosas umbas 42 % häältest. Valimistest osavõtt oli kõge. Otsustav hääletus toimub aga 13. detsembril teises voorus. Mitmes intervjuus on Le Pen mõistnud hukka sotsialistide kavatsuse osa kandidaate teises voorus eemaldada (ringkondades kus nad tõenäoliselt kaotavad ja paigutada neile perspektiivikamatesse ringi kui häältepüüdjad), öeldes, et Prantsusmaa Sotsialistid - 23,5 % häältest - pole "ei lojaalne ega demokraatlik ja kohtleb oma valijaid hääletustel söödana".
Nendel piirkondlikel valimistel on eriline ja sümboolne tähendus, sest need on viimased suured valimised enne 2017. aasta presidendivalimisi. Seetõttu on see eriline poliitiliste meeleolude test.
Ei ole vaja ütelda, et nüüd valitseb teiste parteide ridades ja sotsialist Francois Hollande valitsuses ning Pariisi meedias tõeline šokk ja paanikameeleolu.

Lugege lisaks, mis saab Prantsusmaast EL-ist, kui Marine Le Pen valitakse presidendiks: SIIT

Üks kasutatud allikas: http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/12/06/front-national-bei-regionalwahl-die-staerkste-kraft-in-frankreich/

NB! 2. vooru valimised ei läinud nii hästi, kuna kõik parteid ja üleriigiline meedia ühinesid FNi vastu ja õhutasid ühiskonnas hüsteeriat. Eriti alatult käitusid sotsid.
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP