RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 1. detsember 2015

MATTI ILVES: "VIKERRAADIO" VALETAB JÄLLE!

Seekord oli valetajaks Rain Kooli, saates Uudis+ 30.11.2015. Nimelt tegid  Soome erakonnajuhid pretsedenditu ühisavalduse seoses pagulaskriisiga ja seal pöörati põhilist tähelapanu kasvanud vägistamistele. Nenditi, et kõik vägistamisjuhtumid, kui need on ka toime pandud varjupaigataotlejate poolt peavad saama rangelt karistatud.

Milles on siis vale? Rain Kooli teatas meile, et varjupaigataotlejate hulgas ei pidavat olema vägistamiste % kõrgem, kui on Soomes keskmiselt! Siin ongi vale peidus. Teame, et paljud neegrid ja araablased on juba saanud nagu imeväel soomlasteks, Soome kodanikeks.
Siin oleks meil vaja hoopis teistsugust statistikat, analüüsida tuleks soomlaste ja Soome neegrite ning araablate vägistamisjuhtumeid, nii, nagu on tehtud Rootsi kohta. Seal ainult islamiusku mehed saadavad korda 77% riigi vägistamistest (kusjuures neid on kogu elanikkonnast vaid veel tühine vähemus), sellele protsendile tuleb lisada veel juurde ka teiste värvilste analoogsed kuriteod.
Vajalik on ka tuua vägistamiste kasv sisserännet arveatades, Rootsis on see tõusnud 500 %, graafik:

2 kommentaari:

Anonüümne 3. detsember 2015, kell 23:38  

Tead, Soome naised on juba väga tigedad, et on unustatud ära: "Kertaakaan ei tuntunut onnenpotkulta olla suomalaisen tekijän uhri". Loe ja pista ümber, sulle meeldib ju rahvast ärritada! http://www.hs.fi/mielipide/a1448768207304?jako=1225ac2d3230be702ac54cc6b662ff23&ref=fb-share

Anonüümne 3. detsember 2015, kell 23:41  

Siin ka üks väga hea jutt. Tasuks tutvuda! " Pian raiskausuutisen jälkeen suomalaiset naiset tulivat esiin ja kertoivat siitä, kuinka heitä on Suomessa häiritty suomalaisten miesten taholta. Suomen henkirikostilastoissa 18 prosenttia tapoista on oman nykyisen tai entisen puolison surmaamia naisia. Joka viides kuollut on läheisen miehen tappama nainen. Nainen joutuu kumppaninsa surmaamaksi neljä kertaa useammin kuin mies. Keskimäärin Suomessa kuolee noin 17 naista vuodessa kumppanin surmaamana.

Parisuhteessa elävistä naisista joka kymmenes on kokenut väkivaltaa suhteessa. Uhkailua on kokenut joka viides. Joka vuosi noin 2500 naista kokee väkivaltaa kotona. Siis virallisesti.

Nämä luvut ovat järkyttäviä. Ja siitä emme puhu." http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/2015/11/28/kristallinkirkas-totuus---suomessa-lyodaan-naista



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP