RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 16. detsember 2015

OBJEKTIIV: Marine Le Pen: võitlus käib globalistide ja patriootide vahel

Võidukas kaotaja Marine Le Pen, 13. detsember 2015. Foto: Thibault Camus, AP/Scanpix
Prantsusmaa piirkondlike valimiste teises voorus kaotuse osaliseks saanud Rahvusrinde juhi Marine Le Peni sõnul ei ole kõne all vastasseis vasak- ja parempoolsete, vaid globalistide ja patriootide vahel.

Rahvusrinne (Front Nationale) ei suutnud vaatamata paljude kartustele või lootustele 13. detsembril toimunud piirkondlike valimiste teises voorus võita mitte üheski piirkonnas, kuigi esimeses voorus saadi parim tulemus riigi 13-st piirkonnast kuues, mis ajas peavoolu erakonnad tõelisesse paanikasse.
Nord-Pas-de-Calais’ piirkonnas kandideerinud Marine Le Pen jäi ise alla endise presidendi Nicolas Sarkozy paremtsentristlikku erakonda kuuluvale Xavier Bertrand’ile. Le Pen sai 42 ja Bertrand ligi 58 protsenti häältest. “Ajalugu jääb mäletama, et just siin peatasime me Rahvusrinde edenemise,” kuulutas Bertrand võidukalt.
“See ei ole jagunemine vasak- või parempoolseteks, vaid globalistideks ja patriootideks,” ütles Marine Le Pen pärast valimisi toetajatele peetud kõnes, kus ta lubas konstruktiivset, ent nõudlikku tööd opositsioonis.
Pärast esimest valimistevooru mängisid Prantsuse poliitilisse peavoolu kuuluvad erakonnad kokku, et takistada “paremäärmusluse” võitu. Sotsialistlik partei kutsus nimelt oma toetajaid hääletama hoopis paremtsentristide poolt – ja see taktika kandis ka vilja. Sotsialistist peaminister Manuel Valls hoiatas koguni võimaliku kodusõja eest, kui Le Peni Rahvusrinne peaks piirkondlikud valimised võitma.
Pärast teist vooru kuulutas peaminister Valls, et “paremäärmuslastest” tulenev oht pole kuhugi kadunud. Ka analüütikute arvates annab praegune olukord Rahvusrindele hoogu edasisteks kampaaniateks, mistõttu ajaleht Le Figaro nimetas Rahvusrinde valimistulemust “võidukaks kaotuseks”.

Allikas: http://objektiiv.ee/marine-le-pen-voitlus-kaib-globalistide-ja-patriootide-vahel/

1 kommentaari:

Anonüümne 16. detsember 2015, kell 15:20  

Võitlus käib tehisintellekti ja inimeste vahel.
Pariisi kliimakonverentsi eel tehti nii, et paljud aktivistid ei saanud ei facebookis, ega twitteris kommenteerida oluliste sündmuste toimumiste ajal. Niimoodi piirati aktivistide teavitusvõimalusi enam kui miljonile inimesele.
https://www.youtube.com/watch?v=GujLcfdovE8

Kogu kliimakokkulepe põhineb pettusel
https://www.youtube.com/watch?v=9HUazQwamAg

Kliimakokkuleppe tõeline eesmärk on praeguste riikide lõplik demontaaz, inimkonna vähendamine ja muutmine biorobotiteks, mida juhib tehisintellekt. See kõik toimub praegu.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP