RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 29. detsember 2015

Pagulased Rakvere ühes kirikus

Täna 28.12.2015.a. kell 15.00 kogunesid pagulased moslemi usku Rakveres otse minu kodu lähedal meie eesti kirikusse. Ja veel ma näen kirikul tulesid akendes.
Mul on küsimus, mis on asja moslemiusku pagulastel meie kirikutesse. Mis asju nad sinna ajama lähevad? Need usud ei sobi kuidagi kokku.
Ja juba ju ongi kirikust meie inimesi minema peletatud seoses tänasega. See pole normaalne, mis toimub.
Käisin ka seda asja vaatamas ja täitsa tõeks osutus minule tulnud info.
Just käis ka Ak uudistest natuke aega tagasi läbi teade, et Venemaa vaatab murelikult, milliseid pagulasi eestisse sisse tuleb. Ja Iisrael on ainus riik, keda üldse kardetakse.

Allikas: Innele Aljaste-Õispuu, Facebook
____________
Huvitav, meile veel ametlikult nn. pagulasi osariigi juhtide teatel sisse ei tooda, kuidas saavad nad siis Eestisse? Paistavad ikka olema õiged kuuldused, et pagulasi veetakse salaja juba ammu Eestisse!
M.I.

4 kommentaari:

Anonüümne 29. detsember 2015, kell 15:28  

Mis toimub meie kirikutes? Kas müürivennad on hõivanud meil mõne tähtsa kirikuameti, et saavad siin protsesse mõjutada?Hiljuti ju pasundas kirik sõbrakäest sisserändajatele.Toimetavad siis küll väga salaja eesti rahva kahjuks

Anonüümne 29. detsember 2015, kell 21:36  

Aga mulle meenub ühtede lõbusate reisusellide matk Iraani, kus nad ausate kristlastena ööbisid mošees põrandal ja kohalikud ei ainult teretasid viisakalt ja ei vaadanud kuidagi altkulmu.
Ilmselt pole siis ka meie pagulasel probleem tulla kristlaste pühakotta parema puudumisel.

Anonüümne 30. detsember 2015, kell 10:54  

Jah aastaid tagasi olime matkaseltskonnaga -10 inimest, mehed,naised pooleks -tadziki pealinnas Dushanbes.Meile andestati seal nii mõnigi kaitumisviga, kuid igal sammul küsiti "kauaks jääme?", kohati oli tunne, et kogu linn teab meie kohalolust, samas oli selge -kui kauemaks jääme, läheb asi ohtlikuks. Kuni tehakse nende tahtmist, ehk "kes kamandab" ja allutakse, võib mõnda aega kohal olla, vaevalt et pikemalt lastakse kirikutes lebaskleda .Pagulased tulevad siia meie maad üle võtma -ALALISELT ELAMA - see on kaugelt midagi mud kui öö veeta moshees -võrdluskategooriad on paigast ära.

Anonüümne 31. detsember 2015, kell 02:40  

Innele täpsustab veel:

Info jõudis minuni veel siin möödunud südaööl, et umbes 35 pagulast tuuakse täna sinna kirikusse ja kõik nad on Vaost. Info pärineb inimestelt, kes käivad selles kirikus ja on väga pettunud sellisest teguviisist.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP