RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 4. detsember 2015

Siin on meie meeleavalduse videokokkuvõte


Hea Matti Ilves!

Mul on hea meel Teile teada anda, et saime valmis oma hiljutise sümboolse meeleavalduse videokokkuvõtte, mis oligi kogu selle ettevõtmise lõppsihiks. Videot saate vaadata klikkides ülalolevale pildile või alljärgnevale lingile:
 
 
Meie sõnum on lihtne ja selge: kui poliitikute silmad jäävad kõige elementaarsema tõe suhtes pimedaks, siis teeme selle neile võimalikult suurelt nähtavaks.
 
Perekond on inimloomusel rajanev ühendus, mille keskmes on mehe ja naise vaheline suhe. Igal lapsel on loomulik õigus emale ja isale ning mitte keegi ei või neilt seda ära võtta. Austame ja hoiame perekonda ning kaitseme meie kultuuri alusväärtusi!

Palun jagage seda kokkuvõtet oma sõprade, sugulaste, kolleegide ja tuttavatega, võimalusel nii e-posti kui ka Facebooki vahendusel, et video keskmes olev sõnum jõuaks võimalikult paljude inimesteni.
 
Ühtlasi kasutan võimalust tänada kõiki meie sihtasutuse häid toetajaid, kelle abil saime oma meeleavalduse kaudu saata taas kord rahva tahet ja meie kultuuri alusväärtusi mitte-austavatele poliitikutele selge ja jõulise sõnumi.

Teid siiralt tervitades,

Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

PS! Sama video inglise keelse versiooni leiate siit – kui võimalik, jagage seda ka oma sõpradega välismaalt:

1 kommentaari:

Anonüümne 4. detsember 2015, kell 14:13  


Me peame õige elada!
https://www.youtube.com/watch?v=Xtv-buGjcBs

sapp ftw!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP