RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 30. jaanuar 2016

Anti Poolamets | Pagulaskriis viib anarhiani

, 27. jaanuar 2016

Multi-kulti arhitektid on Aafrika või Aasia läbikukkunud riikidest anarhiaseemet aastakümneid ka Lääne-Euroopa ühiskondadesse külvanud. Rahvaste rändamise viljadeks on mässumeelsed getod, mis ähvardavad anarhiaga üle külvata kesklinnade väärikates  turvamajades elava kartliku keskklassigi.

IRLi visioon – uus Köln?

Konservatiivsusele pretendeeriva IRLi liider Margus Tsahkna käis Eesti järgmise suure eesmärgina välja kaks miljonit end eestlaseks pidavat, eesti keelt kõnelevat või eesti majanduse heaks töötavat inimest. Ta rõhutas, et aeg on etnosest kasvada kultuuriliseks ja poliitiliseks rahvuseks. Nukker lugu, kui murtakse sisse lahtisest uksest, sest hiljemalt Vabadussõja võiduga sai Eesti rahvas täieõiguslikuks poliitiliseks rahvuseks, peremeheks omal maal. Kas nüüd on vaja „progressi" huvides nõukogude retsepti järgi luua eesti-afro-aasia segaetnos? IRL peab nüüd oma pahaendelist juttu millegagi tõestama hakkama. Ootamatu eksperiment rahvuse mõiste ümberdefineerimisel on sama kahtlane kui sotside-reformikate võitlus perekonna ümberdefineerimise eest. Ikka selleks, et saaks jõuga võõraid väärtusi peale suruda.

Tsahkna propageeris avatust, mille puhul vastandas hirmunud ja väljasuremiseni endasse sulguva rahva. Milline kunstiline liialdus! Eesti rahvas reisib, töötab Skandinaavias ning pigem märkab seda, et Euroopasse on ilmunud uued aadlikud – „põgenikud", kelle staatus võimaldab elu mööda saata diivanil lesides.
Alles see oli, kui Tsahkna käis spetsiaalse ringreisi käigus omavalitsustele immigrante kaela määrimas. Kas miljon uuseestlast tuuakse kohale seda kanalit mööda? Kas uus Köln sobiks visiooniks?
Rõivas ja sotsiaaldemokraadid tahtsid Eesti saamist põhjamaaks. Nüüd nad seda teevadki – seitsmepenikoormasammudega. Olukord saab olema sama ebaturvaline kui Põhjamaades ning põlisrahvas on muudetud koormaeesliks, kes peab pagulasmassi elu kinni maksma. Vao külas tehtud, Vägeval, Tallinnas ja Tartus tulekul. „Kodutunde" saade peab külmades ja lagunenud majades elavate eesti laste päästmiseks abi kerjama, pagulaste üüritoetus on aga kuni 1287 eurot kuus. Pagulasmass koormab juba praegu raskelt Skandinaavia majandusi ning see võib muutuda majanduskriisi tähtsaimaks sütikuks.
Halvemat plaani kui uue eestlase aretusprojekt ei saanud IRL iga päev telerist nähtava agressiivse migrantide massi taustal välja pakkuda. Tsahkna, kas avatud rahvusluse kebabiputkade, mošeede ja araabia ahistajate keskel ikka tuleb õnn meie õuele?

Eliidi omarahvaviha

Euroopa islamiseerumisprotsess võib areneda kuudega, näiteks nii, et naised ei julge enam üksi avalikes kohtades liikuda. Kui Kölni linnapea soovitab ahistajatest-röövlitest hoida käepikkust vahemaad ja karjuda "ei", siis on puudu vaid soovitus burkat kanda, et islamiusulised neid rohkem respekteeriksid. Kölni lähedal Bornheimis keelati pagulaskeskuses elavatel meestel ujulas käimine, et vältida massilist ahistamist. Kölni sündmuste mõjul paiskuvad üle Euroopa meediasse seni tsenseeritud juhtumid julmast naistevastasest vägivallast, mida harrastatakse vähearenenud islamitaustaga ühiskondades. Kõik see on viinud multi-kulti korruptiivset headust harrastavad ideoloogid moraalsesse pankrotti.
Aga järeldusi nad ei tee, sest pahatahtlik utoopia tuleb ikkagi ellu viia. Uusaastaööl ei suutnud rassismisüüdistuste hirmus värisev Saksa politsei linna keskel sadu vägistamisohus olevaid naisi kaitsta.
Alguses vaikisid tsensorid kõik maha. Nädal hiljem polnud probleemi immigrantide vägivalla vastu protesteerivate sakslaste vastu veekahureid kasutada. Väga ebameeldiv olukord jõustruktuuridele, kui nad peaksid asuma illegaalse immigratsiooni, inimkaubitsejate, seksuaalkurjategijate või potentsiaalsete terroristide poolele. „Pagulaste" tegeliku tausta kindlakstegemine on peaaegu võimatu. Kes ütleb, et Eesti reisi eest 5000 dollarit maksnud isik pole lihtlabane kurjategija, petis või endine palgasõdur, kelle hingel on kümneid inimelusid?
Euroopa Liidu vastus terrorismile on oma rahvalt relvade ärakorjamine. Igaüks, kes illegaalsete immigrantide sissetungi vastu protesteerib, riskib saada vihakõneleja sildi. Relvadirektiivi jooksid täitma ka meie võimupoliitikud. Järjekordne kinnitus, et nad on pigem Brüsseli truud sulased Eestis.

Ida-Euroopa oaas

Ungari on tõestanud, et valitsuste enesekaitsetahte korral lakkab põgenikevool täielikult. Seda teed on minemas Poola, Tšehhi ja Slovakkiagi – riigid, kellele pole võimalik ajupesu-argumendina koloniaalset minevikku ette heita. Rahvad, kes võitlesid Nõukogude Liidu lakkamatu käteväänamisega, on nüüd tõusnud Euroopa liidriteks oma suveräänsuse kaitsel. See, et konservatiivsed parteid saavad Ida-Euroopa parlamendivalimistel juba absoluutseid enamusi, näitab, et rahvuslikke väärtusi maha müüv eliit kihutatakse minema ning minnakse tagasi isamaalise vaimsuse juurde.
Ka Lääne- ja Põhja-Euroopas on rahvuslikku suitsiidi õhutavale ideoloogiale puhkenud vastuseis, ent multi-kulti ajupesu on seal olnud pikem ning poliitkorrektsuse sildi all toimuv tsensuur tõhusam. Pea norus oma naiste alandada laskmine Saksamaal meenutab allumist Punaarmee massivägistamistele 1945. aastal. Kas nii käibki moodne hübriidokupatsioon?
Inimkaubitsejad saavad ainult jultumust juurde, kui neile raha peo peale ladunud migrandid juba Liibüa või Süüria rannikult sõjalaevade valve all Euroopasse imporditakse.
Eeslinnamässud ja terrorism võiksid olla Lääne-Euroopa poliitikutele äratuskellaks, ent tundub, et eliit on saanud sellest vaid eeskuju ühiskonna lammutamiseks.




0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP