RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 5. jaanuar 2016

Georg Kirsberg: Poola näitab ikka päris kõva klassi juba.

Kuulge sõbrad, vaadake siia

Poola näitab ikka päris kõva klassi juba. Poola uus välisminister ei allu üldse enam Brüsseli vasak-vägevatele vaid on tervemõistusliku elutunnetuse juude tagasi pöördumas.

„Me tahame ainult oma riigi haigusest terveks ravida, et ta taas terveneda saaks,“ õigustas Waszczykowski Saksa ajalehele Bild valitsuse tegevust avalik-õigusliku meedia suhtes. „Seal järgiti eelmise valitsuse ajal teatavat vasakpoolset poliitilist kontseptsiooni. Nagu peaks maailm marksistliku eeskuju järgi ainult ühes suunas liikuma – uue kultuuride ja rasside segu, jalgratturite ja taimetoitlaste maailma suunas, mis panustab ainult taastuvenergiale ja võitleb igasuguste religiooni vormide vastu. Sellel pole traditsiooniliste Poola väärtustega enam midagi pistmist.“
„Mind pani see kiri väga imestama. Sest Euroopa Liidu ametnik, kes pandi ametisse poliitiliste suhete kaudu, kritiseerib demokraatlikult valitud valitsust. Kust võtab ta selleks õiguse? Minu jaoks ei ole härra Timmermans mingi legitiimne partner,“ ütles Waszczykowski.
Sellise tervemõistusliku ministri kuulamine annab lausa lootust, et ehk polegi veel kõik kadunud. Äkki on tõesti nii, et see praegune Euroopa vasak-hullus on vaid ajutine haigus, mis ajapikku kaob.

Poola on Euroopa uus keskus, kus lööb Euroopa süda.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/poola-valisminister-vasakpoolsel-jalgratturite-ja-taimetoitlaste-maailmal-pole-poola-vaartustega-mingit-pistmist?id=73342283
Allikas: Facebook

3 kommentaari:

Anonüümne 5. jaanuar 2016, kell 12:03  

Ainult taimetoitlaste kohta käivast osast ma aru ei saa, muidu õige jutt.

Anonüümne 5. jaanuar 2016, kell 18:38  

Tjah, selle taimetoitlusega on see teema, et kõik tervise-, meeste-, naiste- ja muud elustiiliajakirjad on (läänemaailmas) taimetoitluse teemast üle ujutatud. Selle põhjal võib juba arvata, et see on sihilik põlisrahva eksitamine vaesema toitumise juurde, et põlisrahvas oleks sigimisvõimetu/viljatu. Tüüpiline taimetoitlane ongi kahjuks 30-ndates aastates naine, kes ka kodus mehele lihatoite ei paku (vahel on ka mees taimetoitlane ja ei söö ka väljaspool kodu liha; vahel jällegi mees taimetoitlane pole ja tööl olles liha sööb), lapsi sellisel paaril reeglina ei ole (heal juhul elatakse oma vanemlikke instinkte koduloomade peal välja). Laspi ei tohi ju juurde sünnitada, sest maailma on niigi üle rahvastatud (ajupesu). Iroonilisel kombel kasutavad nad tihtipeale täisnahast jalanõusid ja kotte. Käiakse koos roheliste jalgrattamatkadel jne. See on järjest tüüpilisemaks noopaarimudeliks muutumas.
Ja teisel pool on siis Poola oma liitlastega - täis elujõus ida-euroopa noored, kel pole isegi mõttes mingi "new-age" liikumistega tegeleda (taimetoitlus, feminism, ja muu punane jura).
Poola tee on ainuõige. ÜRO ju üritas ka neil läbi suruda agendat, et alaealised saaksid aborti teha (ilma vanema nõusolekuta). Ja see on ÜRO siis . . .

Lesko 6. jaanuar 2016, kell 22:01  

Eks mingisugune kainenemine Euroopas siiski toimub. Päris lootusetu pole asi kordagi veel olnud. mis aga puudutab ÜROd siis vaadake ise. kes usub, kes mitte aga mina olen veendunud, et UN on koht kus see paha pihta hakkab. https://www.youtube.com/watch?v=tiFH1wPgjB8



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP