RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 17. jaanuar 2016

Hollandi esipartei lubab riigi Euroliidust välja viia

Euroopa Liit on lagunemas ning seda tuleb julgustada, kinnitab Wilders ning paneb brittidele südamele eelseisval referendumil väljumise poolt hääletada, vahendas Postimees Bloomberg Businessi.
"Me pole enam suveräänsed, meil ei lubata isegi kujundada omaenda immigratsioonipoliitikat või isegi sulgeda oma piire ning mina teeksin seda," ütles Wilders lõppeval nädalal Hollandi parlamendis. "Ma sooviksin, et Holland oleks rohkem nagu Šveits. Euroopa südames, aga mitte Euroopa Liidus."

Wilders oleks valmis valitsema koos liberaalidega, kuid mitte nende praeguse peaministri Mark Rutte endaga, kes "on Hollandi ära andnud" ning rakendanud "niivõrd palju kasinusmeetmeid, mis puudutavad hollandlasi madalamate pensionitega, madalamate toetustega vanuritele, kõrgemate maksudega, samal ajal andes kogu selle raha ära näiteks Kreekale või varjupaigataotlejatele."
Ööpäevaringselt riigi poolt tagatud turvameetmete all elav Wilders ei usu, et Hollandis kodu taotlevad süürlased oleksid põgenikud. Ta juhib tähelepanu sellele, et teel Hollandisse on viimased läbinud mitmeid rahulikke maid.

Wildersi hinnangul peaksid Pärsia lahe riigid võtma vastu rohkem inimesi, sõjaväeteenistuseks küpsed Süüria mehed peaksid aga pöörduma tagasi omale maale võitlema.
"Euroopa ei saa sellega enam hakkama," ütles Wilders viitega aastavahetusel toimepandud seksuaalsetele kallalekippumistele Saksa linnas Kölnis, mis jääb Hollandi piiri lähedale.

Allikas: http://www.pealinn.ee/uudised/hollandi-esipartei-lubab-riigi-euroliidust-valja-viia-n160824    

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP