RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 22. jaanuar 2016

Imaam Kölni massiahistamisest: naised olid ise süüdi, sest olid poolpaljad ja kasutasid lõhnaõli

"Uusaastaöö sündmused olid tüdrukute enda suu, nad olid poolpaljad ja kandsid parfüümi. Pole ime, et mehed tahtsid neile kallale tungida. Niimoodi riietumine on vaid õli tulle valamine," rääkis Kölni salafistliku mošee imaam.

"Me peame asjale õigesti reageerima ja mitte õli tulle valama," ütles imaam Sami Abu-Yusuf intervjuus Venemaa telekanalile REN TV, kui saatejuht küsis tema arvamust Saksamaa naiste seas plahvatuslikult tõusnud huvi enesekaitsekursuste vastu.

"Uusaastaöö sündmused olid tüdrukute enda suu, nad olid poolpaljad ja kandsid parfüümi. Pole ime, et mehed tahtsid neile kallale tungida. Niimoodi riietumine on vaid õli tulle valamine," selgitas imaam salafistide seisukohta aastavahetusel Kölnis aset leidnud massiahistamise kohta.
Telekanali reportaaž väljendas muret peatumatu moslemite massiimigratsiooni tagajärjel üha sagenevate kokkupõrgete üle ning lisas, et peale aastavahetuse sündmusi on kohati raske aru saada, kellele Saksamaa kuulub, kas sakslastele või moslemitele. Väljendati ka arvamust, et seksuaalrünnakud olid vaid kostüümiproov millegi suurema jaoks.

Sami Abu-Yusuf on Kölnis asuva Al Tawheedi mošee imaam, mis on vaid üks paljudest peale migratsioonikriisi asutatud tuhandetest mošeedest. Al Tawheed järgib salafistlikke põhimõtteid, mis on islamiusu fundamentalistlik vorm.
Euroopas jõudsalt populaarsust koguv salafism tekitab ka turvateenistustele muret, kuna usulahk peab end islami puhtaimaks vormiks ning võtab Koraani käske väga otseselt. Saksamaal on salafistid tänavatel nugade ja raudkangidega relvastatult massirahutusi korraldanud, rünnates Hamburgis nii politseid kui kohalikku

Kurdide kogukonda.
Juba eelmise aasta septembris tuli teateid salafisti äärmuslastest, kes rongijaamades ja pagulaskeskustes äsja riiki saabunud moslemeid värbasid. "Salafistid üritavad rääkida üksi saabunud noorukitega, kes on siia tulnud ilma pereta ja vajavad tuge ja tutvusi," märkis Baierimaa turvateenistuse esindaja. "Nad üritavad ära kasutada noorte meeleheitlikku olukorda, et panna nad võitlema nende enda äärmuslike eesmärkide nimel."

Allikas: http://www.pealinn.ee/uudised/imaam-kolni-massiahistamisest-naised-olid-ise-suudi-sest-olid-n161024
________________
 Lisan veel ühe kommentaari Facebookist:
Marko Miir:"Seoses selle Imaami väljaütlemistega tekib mul küsimus. Kas tõesti ei muuda me valitsuse otsust siia sõjapõgenikke võtta mitte miski? Kas need üle antud 19000 kogutud allkirja on mitte midagi? Mida saab rahvas veel teha, et neid kuulda võtaks? Mina tahan käia väljas õhtustamas oma naisega. Ilmselgelt lööb mu naine end üles selleks puhuks. Ma tahan oma naisega käia kuumal suvepäeval rannas mis ilmselgelt hõlmab väga nappi riietust. Ma tahan lasta oma naisel õhtul poodi minna. Kartmata, et keegi võtab seda õli tulle valamisena. Küsitlused, riigikontrolli kokkuvõtted, kommentaariumid, teiste riikide kogemused. Mitte kuskilt ei võeta õppust. Ma ei taha kuulda enam mingit hala vaid ettepanekuid kuidas rahvast kuulda võetaks. Mida saan mina teha?"
M.I.

1 kommentaari:

Anonüümne 23. jaanuar 2016, kell 01:28  

Jah, see küsimus, mida teha?.Vastuseid võiks otsida ajalooõpikutest-raamatutest, seal on kõiki variante kirjeldatud mineviku näidete varal, ette nämmutatud igasugused võimalikud lahendused.....



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP