RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 2. jaanuar 2016

Jüri Lina: Loengud

Jüri Lina loeng ”Valedest rabatud” II osa seitsmes kohas

Kirjanik ja filmirežissöör Jüri Lina jätkab ajupesu teemal.

Ainestik on tähtsam kui kunagi varem, sest enamik justkui mõistlikke inimesi on
lasknud ennast eksitada illusioonide labürinti, mis kubiseb lõksudest, täis krutskeid.
Tutvustatakse andmeid, mis pole avalikkuse ette jõudnud.

Jüri Lina kõneleb neist meetodeist, mille abil on laiu masse õnnestunud kõige võimatumate valedega lollitada, alates kliima mõjustamisest kuni massilise rahvarände vajalikkuseni välja.

Et aidata avalikkust ajupesu (loe: aju risustamist) läbi näha, on ta asunud väntama uut suurfilmi ”Illusioonide labürint: mundris mitmekesisus”. Eesti avalikkusel on esimest korda võimalus näha katkendeid valmivast teosest, sealhulgas ajupesu meetodeid käsitlevat intervjuud psühhiaater Ilmar Soomerega. Filmi esilinastus on planeeritud juunikuusse.

Lina räägib jahmatavatest meetodeist, mida on vahelduva eduga kasutatud Albaanias, Kreekas, Rumeenia erivanglais ja koonduslaagreis, Vietnami ümberkasvatuslaagreis ja isegi Rootsis.
Ta näitab, kuidas sihilikult on esitatud valesid looduse ja meie enda organismi tegevuse kohta.
See on maksnud meile tervise ja toonud kaasa rohkesti kannatusi, samal ajal kui keegi on selle pealt tohutuid kasumeid kaukasse kühveldanud.

Ta tutvustab lihtsat testi, mille abil on võimalik hoiduda ebameeldivustest, mis võivad ohustada meie tervist.

Ka tuleb juttu kultuuri laostamisest ja rahvusriikide teadlikust hävitamiskavast.
Jüri Lina näitab, kust see plaan pärineb ja kes seda rahastab. Ta toob teemat puudutavaid andmeid ajaloost, mida kiivalt on varjatud. Ta tutvustab ka neid osi oma intervjuust „Õhtulehele“, mis teadlikult välja jäeti.

Terve mõistuse säilitanud kodanike suhtes pruugitakse eriti intensiivseid mõjustusvahendeid, sõimates neid põlastavalt paranoia all kannatavateks vandenõuteoreetikuteks, et neid avalikkusest isoleerida ja et neid diskrediteerida. Sõimu ja teotamist võimendab ajupesijate käsutuses olev pimedate armee.

Juttu tuleb ka uusimatest teaduslikest uurimustest meie tervise säilitamise võimaluste kohta. Need on maha vaikitud ja uuringutega seotud teadlased vallandatud.
On saadaval värskelt ilmunud raamatu „Varjatud tervisevalem“ V trükk, millele on lisatud 16 lehekülge uut materjali, kokku seega 288 lk. Et tegu on suurema tiraazhiga kui varem, siis hind on sama mis kolmandal trükil.

Jüri Lina räägib ka ”sotsiaalse tellimuse” loomise eeldustest ja toob ajupesu kõige pöörasemaid näiteid, millega nähtub, kuidas avalikkuse tegelikkusetaju on taandunud ja kuidas on tagaplaanile surutud võime kahtlaste asjaolude kohta asjakohaseid küsimusi esitada. Tänapäevalgi kasutatakse Lääne ideoloogiakeskustes Nõukogude ajupesu eksperdi Anton Makarenko tõhusaid kollektivistlikke meetodeid, mis kehutasid ohvrid illusioonide labürinti, kus nad pärast töötlemist olid veendunud, et Lenin oli kaastundlik tööliste huvide eest seisja ja Stalin headuse kehastus.

Jüri Lina tutvustab ajupesumeetodeid läbi aegade ning annab seletuse, miks lai avalikkus eelistab võimueliidi pööraste väljamõeldiste uskumist ja väldib kontakti tegelikkusega, tõrjudes kõiki fakte, mis nende viibimist konsensustransi seisundis häirida võiks. Mõiste konsensustranss ajupesu ohvrite seisundi kohta võttis käibele psühholoogiaprofessor Charles Tart.

Aeg ja koht:


Esmaspäeval, 25. jaanuaril 2016 kell 18.30-21.30 Pärnus hotelli “Viiking” suures konverentsisaalis, sissepääs 5 eurot

Teisipäeval, 26. jaanuaril 2016 kell 18.30 Tartu hotelli “London” konverentsikeskuses Rüütli 9. Sissepääs 7 eurot.

Kolmapäeval, 27. jaanuaril kell 19 Tallinnas Puuetega Inimeste Kojas Endla t 59, Kristiine Kaubanduskeskuse vahetus läheduses. Juurdepääs ühistranspordiga, tasuta parkimine maja ees ja taga. Kesklinna poolt sõita Koskla tänava kaudu, sest Endla tänavalt ei pääse vasakult Mooni tänavale. Rongipeatus Lilleküla. Bussid: 16, 17, 21, 21b, 22, 23, 24, 24a, 26, 26a, 32, 33, 47. Trollid 1, 3, 4, 5, 6, 7, 9.

Sissepääs 7 eurot.

Neljapäeval, 28. jaanuaril kell 18.00 Rakveres Pikk 28 (hoovipealne maja).
Sissepääs 5 eurot.


Reedel, 29. jaanuaril kell 18.00-21.00 2016 Toila Seltsimajas. Sissepääs 4 eurot.

Laupäeval, 30. jaanuaril 2016 kell 15-18 Raplas Elujõu Keskuses, Viljandi mnt.72 G (sissepääs Ööbiku tänavalt). Sissepääs 5 eurot.

Pühapäeval, 31. jaanuaril kell 14.00- 17.00 Kuressaare Ametikooli ruumes Kohtu 22 
(ruum K-3). Sissepääs 5 eurot.

Terviseraamatut saab osta poole hinna eest.

Vaheajal on võimalik osta ka teisi raamatuid, filme DVD-l ning muusika- ja muinasjutuplaate.

Tere tulemast!

HEAD UUT AASTAT!

1 kommentaari:

Anonüümne 3. jaanuar 2016, kell 04:00  

Nagu alati, on kellaajad võimatult hilised, kui ise kohapeal ei ela.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP