RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 8. jaanuar 2016

Martin Helme: konservatiivide eesmärk presidendivalimistel on hoida ära koalitsiooni tagatoa käpik Kadriorus

Konservatiivse Rahvaerakonna aseesimees Martin Helme ütles kolmapäeva õhtul ETV saates “Foorum”, et erakonna eesmärk tänavu toimuvatel presidendivalimistel on hoida ära koalitsiooni tagatoa käpiknukk Kadriorus.
„Sümbolitel on väga oluline tähtsus ühiskonnas. Moraalne autoriteet, mis presidendil võiks olla ja mida praegusel presidendil ei ole, on väga oluline,“ ütles Helme.
Kommenteerides Vabaerakonna esindaja Külliki Kübarsepa ütlust, et president peaks esindama euroopalikke väärtusi, ütles Helme, et „järgmise presidendi kõige olulisem ülesanne esindada eestilikke väärtusi ehk olla eesti rahva president“.
Helme osutas, et praegu teevad tõsiselt presidendikampaaniat Marina Kaljurand, Urmas Paet, Indrek Tarand, ka Siim Kallas. „Ükski neist kandidaatidest meie erakonnale vastuvõetav ei ole. Nad esindavad üsna kitsalt ühte ja samasugust maailmavaadet. See on euroföderalismi esindav maailmavaade ja neid või ka sarnase maailmavaatega inimesi me kindlasti toetama ei hakka.“
Kas presidendikandidaat võiks olla ka Rahvaerakonna esimees Mart Helme?
„Mart oleks kahtlemata Eestile väga suurepärane president, aga me ei raatsi ära anda oma ühte kõige „kõvemat lööjat“ erakonnas,“ ütles Martin Helme.
UU

Allikas: http://uueduudised.ee/martin-helme-konservatiivide-eesmark-presidendivalimistel-on-hoida-ara-koalitsiooni-tagatoa-kapik-kadriorus/

1 kommentaari:

Anonüümne 9. jaanuar 2016, kell 02:32  

Eesti rahvas ootab eesti kodust võrsunud eesti soost presidenti, mitte aga segase rahvusliku taustaga ,kavalat, arusaamatute motiividega tippuronijat.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP