RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 20. jaanuar 2016

MATTI ILVES: HIINA VÄED LÄHEVAD ISISe VASTU SÕTTA

Olen teatanud siis blogis juba mitmel korral, et Hiina alustab sõda Islamikalifaadi vastu. Kuna seda ei ole tehtud kiirelt, on mõned lugejad arvanud, et tegemist on valeinformatsiooniga.

Nüüd on isegi Pentagon segaduses, sest tuhanded Hiina sõdurid valmistuvad minema sõtta ISISe vastu. Praegu on juba Kreml teatanud, Hiina saadab sõtta 5000 eliitsõdurit sõjatsooni, et aidata venelastel pidada sõda kalifaadiga. Selline hiinlaste sekkumine on Obama administratsioonile ja Pentagonile lausa hirmutav, sest võib häirida USA plaani sõjaga venitada, et Euroopasse jõuaks ikka piisaval arvul immigrante, see on nende salaplaan.

Hiina saadab võitlusse eriväeosad Siberi tiigrid ja Öötiigrid, sest Hiina Rahvavabariik  tegi pühapäeval (10.01) otsuse, mis lubab kooskõlas terrorismivastase seadusega võimaldada oma armeel osaleda välismissioonidel. Hiina osalemises võitlustes on kolm aspekti: arvestatakse rahvusvahelist õigust, globaalset strateegilist positsioneerimist ja uiguuride dšihaadi võimalikku puhkemist Hiina lääneosas Xinjiangi provintsis.
Hiina nn. instruktoreid peaks olema Süürias juba ka praegu.

Kasutatud allikas: http://usadailypolitics.com/us-news/pentagon-confused-thousands-of-chinese-troops-enter-isis-war/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP