RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 22. jaanuar 2016

MATTI ILVES: KUIDAS ÄRATADA EUROOPLASTE KAASTUNNET IMMIGRANTIDE VASTU?

Eurooplaste kaastunde äratamiseks ebaseaduslike immigrantide vastu võetakse kasutusele otsesed valed ja võltsingud. Nagu näiteks paatide ja laevade uppumise tõttu avamerel merehätta jäänud inimeste kannatuste ja uppumispiltide lavastamine madalas vees, vaadake, kuidas üks "uppuja" kõnnib põhas (näidatud noolega) ja ka teised on üpris rahulike nägudega.

Samuti oli hiljuti laialt levinud ja maailmas suurt kaastunnet äratanud Türgi vetes uppunud  Süüria lapse pilt (ei olnud küll ilmselt võtsing), aga surnud lapse ebaeetiline ja järjepidev eksponeeimine meedis teenib vaid ühte eesmärki - kaastunde äratamist pagulaste vastu ning veel meis süütunde tekitamist, sest nagu ühes ajalehe pealkirjas oli - "Inimlikkus on uhutud kaldale...".
Euroopas on piltide võltsimine juba suurte traditsioonidega ja eriti sai see hoogu teise maailmasõja ajal ja peale sõda. Mäletame võltsinguid Dresdeni terroripommitamise ohvrite piltide serveerimisena hoopis koonduslaagites tapetud vangidena, dušširuumide fotosid mis pidid kujutama hoopis gaasikambreid ja Kloogal tehtud õudseid võltsinguid.

Venelaste võltsingutest Saksa töölaagris Kloogal tehtud fotodest lugege SIIT. Need võltsingud on levinud üle maailma.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP