RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 3. jaanuar 2016

MATTI ILVES: KONSERVATIIVNE-PAREMPOOLNE MAAILMAVAADE KOGUB EUROOPAS HOOGU

Seoses immigratsioonikriisiga leiab konservatiivne maailmavaade Euroopas üha enamates osariikides toetust ja mõistmist. Euroopa pöördub tõeliselt paremale ja näib, et liberaaldemokraatlik valitsusviis on lähenemas oma lõpule. Loodame, sest enamus Lääne-Euroopa rahvaid on juba ELi ametlikust propagandast küllalt haaratud.

"UK Express" kirjutab, et 2015. aasta valimistel (toodud kaardil + veel Poola) on saatnud "paremäärmuslikke" erakondi edu mida pole varem nähtud, samuti koguvad toetust mitmed rahvuslikud liikumised.
Konservatiividega liitub demonstatsioonidel üha enam rahvast terves Euroopas - Kreekast Saksamaani ja Šveitist kuni Rootsini. Prantsusmaal Marine Le Pen´i "vastuolulisel" Front National´il jäi vaid terakene puudu, et võtta kohalikel valimistel tegelik võim kogu maa üle.
Rahvuslikud parteid (nn. populistid) saavutavad üha enam populaarsust, selline oleks riikide rida, kus nad on esile tõusnud: Austria, Taani, Soome, Prantsusmaa, Saksamaa, Kreeka, Ungari, Itaalia, Holland, Rootsi ja Šveits.

Marine Le Pen on ütelnud, et "Prantsusmaal käib tegelikult võitlus globalistide ja patriootide vahel", täpselt sama võib öelda ka kogu Euroopa Liidu kohta. Ka meil on vastakuti globalistid (reformierakond, sotsid) ja oma rahva patrioodid, keda Riigikogus esindab vaid EKRE, teised parlamendiparteid on suuremal või vähemal määral kõikuval positsioonil.

Kasutatud allikas:
http://www.breitbart.com/national-security/2015/12/25/map-populist-right-wing-explodes-across-europe-in-response-t o-migrant-crisis/?utm_source=facebook&utm_medium=social



0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP