RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 12. jaanuar 2016

MATTI ILVES: UUE RELVASEADUSE PAHUPOOLTEST

Brüssel on peale Pariisi terrorirünnakuid ärevuses ja samuti kardab osariikide rahvaid, nüüd ongi väljatöötatud uus relvaseaduse direktiiv. Sellega saame tegelikult tõelise vasakpoolsetele omase sõnumi, inimesed et tohi omada enda ja riigi kaitseks relvi, vähemalt on see tehtud ülemäära raskeks. Kui inimesel on näitekes jahikarabiin, siis ei tohi ta omada püstolit. Jahikarabiin sobib vaid kodu kaitseks, aga mitte tänaval enesekaitseks.

Teame, et juba esimesel Vene okupatsiooni aastal ei saadetud laiali mitte ainult Kaitseliit (seda on püütud ka kaitseminister Mikseri poolt nüüd teha), vaid korjati ka elanikelt relvad ära.

Meie relvi vihkavad ametnikud on omaltpoolt muutnud seaduseelnõus seda ELi direktiivi veelgi karmimaks ja arvatavasti tänu osaliselt nendele keelatakse Eestis pooled(!) eraisikute käes olevad relvad. Kusjuures terrorirünnakuid ei panda mitte kunagi toime legaalsete relvadega, vaid alati kasutatakse selleks illegaalseid relvi.
Ka siin on põhiliseks põhjuseks võimuritel eesti rahva kartus ja kaitsevõime nõrgenemine neid eriti ei huvita. Soomes muretseb isegi kaitseminister karmi relvaseaduse pärast ja siseminister seal loodab, et Euroopa Komisjon on valmis liikmesmaade eriküsimustes vastu tulema. Meie vastavad ministrid aga ei tee häältki ja on alandlikult vait, see on eriti vastik.

Toon nüüd ühe video, mis näitab kujukalt kui vajalik on relv enesekaitseks ja seda ka tuleviku Eestis.

Meid püütakse uue relvaseadusega jätta suures osas relvadeta. Aga mis oleks juhtunud siis, kui sellel mehel ei oleks enesekaitseks relva olnud?
Kuhu jääb nüüd relvastatud vaba rahvas, mida meile suure suuga lubati? Pruugib Brüsselil vaid veidi piiksatada ja kõik endised lubadused on unustatud!
 1. jaanuarist 2016 võib aga Texases avalikult relva kanda, relva võis seal kanda ennegi, aga mitte avalikult. Avalik relva kandmine on aga hea vahend kuritegude ennetamiseks. Euroopas hoiaks see ära nüüd lausa massiliseks läinud naiste vägistamised immigrantide poolt.

2 kommentaari:

Lesko 12. jaanuar 2016, kell 21:18  

Viimane uudis mis ma paar päeva tagasi lugesin oli see, et relvade korjamine jääb ära. http://objektiiv.ee/kriitikatule-alla-jaanud-ministeerium-taganes-plaanist-piirata-kodanike-oigust-relvi-omada/
Kui see on tõsi siis lubage väheke spekuleerida. Kuna Eesti Riiki siiski juhivad kaudselt äritegelased. Vaatame tõele näkku. Usun, et ärikad suustsid siin oma sõna kõrgemale viia kui seda seekord Brüsseli ära ostmatud demokraatia suurisad seda tahtsid. Igal suuremat sorti ärikal on Eesti relv. Vähemalt 60% eesti äri tegelastest on jahimehed jne jne jne. Ei usu, et keegi neist oleks loobunud enda kaitseks mõeldud relvast loobunud. Olgu see see Metsamaa või riigivara pomo näide kus relv enese kaitseks on tegelikult vajalik. Samuti on igal suurema kaliibriga poliitikul igas sokisääres kone.
Jumal seda teab millega poliitlagi järgmisena rahva ette tuleb seaoses relvadega. saame näha kelle sõna siin siiski lõpuks peale jääb. Rahva või Brüsseli

Anonüümne 16. jaanuar 2016, kell 00:16  

Reeturitest poliitika-sindrinahad kardavad eelkõige oma ihu julgeoleku pärast.Iga päevaga on tunda rohkem ja rohkem ohtlikke värinaid süsteemi püstuvuses. Nimelt ka tõmblemine antud seaduse umber viiab samuti ebakindlusel ja kaose liikumisest lähemale.Kas tuleb aeg, kui vihatud võimumeeste prääks ei pane enam rahvast vähimalgi määral reageerima, sest austust ja respekti ei taga ükski seadus???



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP