RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 5. jaanuar 2016

Nigel Farage elas üle võimaliku mõrvakatse

Sõites oma Volvoga mööda Prantsusmaa maanteed sattus Suurbritannia Iseseisvuspartei (UKIPi) liider Nigel Farage õnnetusse, kui tema auto küljest paiskusid korraga rattad, kirjutab Daily Mail.

Õnnetus juhtus oktoobrikuus, kuid Farage otsustas selle avalikuks teha nüüd.
Pärast õnnetust ütles Prantsuse politsei Farage’ile, et tema autot oli tahtlikult saboteeritud. “Prantsuse politsei ütles, et vahel võivad ühel rattal kinnitused pisut järgi anda, aga mitte kõigil neljal,” sõnas Farage.
Et pääseda maanteel kihutavate veoautode eest, tuli Farage’il ellujäämiseks ronida üle maanteed ääristava barjääri.

UKIPi juhina on Farage pidevalt saanud tapmisähvardusi.

Allikas: http://uueduudised.ee/nigel-farage-elas-ule-voimaliku-morvakatse/ 
_____________
Ma kardan, et mõrvata võidakse ka Marine Le Pen, seda juba enne presidendivalimisi Prantsusmaal. Meelde tuleb siin kohe Jörg Haideri juhtum Austriast. Teatavasti oli Austria üks esimesi riike, kelle vastu Euroopa Liit kehtastas sanktsioonid ja seda just rahva poolt valitud Haideri erakonna pärast, kuna tema partei osales valitsuses. Haider oli Austria Vabadusepartei esimees 1986–2000 ja eriti populaarne poliitik, ta oli Kärnteni liidumaa kuberner kahel korral.
M.I.

1 kommentaari:

Anonüümne 6. jaanuar 2016, kell 16:46  

Ja tõmbame kohe paralleelid Eestiga -kas siin meie riigis on üldse võimalik rahval saada oma esindajaid võimu juurde? Kas võõrvõimjude poolt üles upitatud vähkkasvaja ei tapa meie tõeliselt rahva poolt austatavaid esindajaid? Kahtlased lood paistsid juba Ardo Aasmäe surma taustal.Ja need kohutavad laimu- ja saboteerimiskampaaniad eesti rahvuslust arendada püüdvate aktivistide suunal?Meie enda rahva keskel istuvad äraandjad ja järeljooksikud, kas pole?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP