RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 20. jaanuar 2016

Nõmme TV: Käesolev aasta võib tuua veel palju uut...

Käesolev aasta võib tuua veel palju uut ja huvitavat aga ka valulist. Brüssel on sisuliselt kuulutanud Poolale sõja, samas Prantsusmaal on välja kuulutatud majandushädaseisund ning Saksamaal tahetakse anda Merkel kohtu alla. Ungari aga vilistas eelmine aasta EL näpuviibutuste peale ja ehitas oma riigipiirile tara immigrantide voolu peatamiseks. Kuigi Brüsseli bürokraatiamasin üritab oma võimuhaaret laieneda, võib see vaatamata kõigile ponnistustele sootuks käest libisema hakata. Ha küsimus, kas Brüssel saadab Saksa tankid Poola? ja huvitavat aga ka valulist. Brüssel on sisuliselt kuulutanud Poolale sõja, samas Prantsusmaal on välja kuulutatud majandushädaseisund ning Saksamaal tahetakse anda Merkel kohtu alla. Ungari aga vilistas eelmine aasta EL näpuviibutuste peale ja ehitas oma riigipiirile tara immigrantide voolu peatamiseks. Kuigi Brüsseli bürokraatiamasin üritab oma võimuhaaret laieneda, võib see vaatamata kõigile ponnistustele sootuks käest libisema hakata. Ha küsimus, kas Brüssel saadab Saksa tankid Poola?

4 kommentaari:

Anonüümne 20. jaanuar 2016, kell 13:38  

Käesolev aasta jätkub sama vana käsikirja järgi. Kõik on ette planeeritud, suured EL juhid vaid teesklevad, et seisame ootamatute probleemide ees. Tavainimesele on see jah ehk ootamatu, aga mitte juhtidele.
http://www.statewatch.org/news/2010/nov/eu-com-final-report-relocation-of-refugees.pdf
Dokument aastast 2010, mis käsitleb rahvusvahelist kaitset vajavate inimeste ümberasustamist Euroopa Liidu liikmesriikidesse, võttes aluseks rahvastikutiheduse. Eriti huvipakkuv on lehekülg 109.
Mina ei oska muidugi seda dokumenti kommenteerida, pole ju asjaosaline.
Samas tavainimesena saan antud tabelist nii aru, et Eestisse mahub vabalt üle 7 miljoni abivajaja. See ei ole üldse oluline, kas meil on selleks rahalisi vahendeid või mitte. Küll EL need rahad alla paneb, oluline on see teine pool - miljonid võõrad.
Samas on ka leheküljelt 109 näha, et niigi ülerahvastatud riikidesse abivajajaid juurde tooma ei hakataks (UK, Holland, Malta, jne.).
Soome mahuks kenasti ära 60 miljonit jne.
See, et pagulased on praegu kusagil asüülikeskustes, ei oma ka tähtsust, sest juba jälle räägivad poolautomaatsest jaotamismehhanismist. Varsti tullakse meile siia koppa maasse lööma, et uutele elanikele eluruumid ehitada.
Tahaks aga loota, et see EL laguneb võimalikult kiiresti.

nuntsel 20. jaanuar 2016, kell 15:27  

Huvitav,kuidas saab teine euroliidu riik teisele kallale tungida,siis see on juba sõda kõigi liikmesriikide vastu,aga seda need Usa ja EL ideoloogid soovivad,et puhkeks mäss ja kaos,siis saavad rohkem islamiste sisse vedada.

Indrek Särg 20. jaanuar 2016, kell 16:37  

Saksamaalt ei ole Poola eriti midagi saata. Poola armee on praeguseks juba tugevam kui Saksa oma. Teiste Lääne-Euroopa riikide armeed on veel viletsamad kui Saksa oma. Seega Brüsseli bürokraadid võivad kasvõi vihahoos pükstest välja hüpata, kuid jõuga Ida-Euroopat kuulekaks ei sunni ja raha ka enam ei ole.

Anonüümne 23. jaanuar 2016, kell 01:24  

Ka Poola märkimisväärdselt suur rahvaarv võib näpuvibutajatel sõrmed murda.Paistab küll, et võimujanusel isehakanud eu-komisjonil on vesi ahjus.Sõjakas retoorika oma liikmete suhtes poleks küll kuidagi euroliidule kohane.Siiski võidakse veel jõuda teha rahvastele raskelt kahju.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP