RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 8. jaanuar 2016

Raivo Orgusaar: On saabumas ajad...

On saabumas ajad, kus loomulikku ilu ja ka raamatuid käes hoidvaid neidusid peab tikutulega taga otsima, sest ühiskond on aina enam vorpimas just sellist tibistunud noorsugu, kes ei taha enam midagi kuulda nendest naiselikkuse voorustest, mida veel ellujääjate ja rahvastikku taastootvate Meie esivanemate põlvkonnad au sees hoidsid.

Kuhu nii küll jõuda kavatsetakse või õpetataksegi tänapäeval koolides ja massajakirjanduses tibistuma ja vaid oma elunaudingutele ja rahakate kava´leride külgekleepimisoskustele keskenduma?
Allikas: Facebook,
https://www.facebook.com/timo.kalaus/posts/943425645754460

1 kommentaari:

Anonüümne 9. jaanuar 2016, kell 02:27  

Hingekosutav on lugeda, et noormees märkab ja hindab kriitiliselt tüdrukute kvaliteeti.Ja kuidas küll see on nii madalale kukkunud?Nõuka-aegadel oli vastupidi -tüdrukud otsisid tikutulega korralikke karskeid noormehi -enamik olid algavad joodikud esmaste alkoholismi tunnustega. Ja nüüd -poiste eeskuju on tulemusi andnud -tüdrukud joovad, vahetavad partnereid, sõimlevad...Ehk peaksid tänapäeval ka poisid peeglise vaatama -vahetatakse tüdrukuid kui kindaid ja "korralikud" tüdrukud on ju "igavad", seega see trall käib vastastikku võidu.Tüdrukud on õppust võtnud, kas pole?Ja kuidas edasi?Tuleb vist leppida olemasolevaga.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP