RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 11. jaanuar 2016

Repliik: riikliku propagandateenistuse naeruväärne nägemus ekspertiisist



ETV viimatine poliitikasaade “Foorum” pakkus hea võimaluse vaadata, milline on Rahvusringhäälingu nime all tuntud riikliku propagandateenistuse nägemus ekspertidest ja ekspertiisist.

Nimelt oli immigratsioonipoliitika ja kooseluseaduse teemal kutsutud saatesse ekspertidena kõnelema kaks uut ideoloogiatöötajat, kes on avalikult tuntud oma vasakliberaalsete vaadete poolest ning kelle ideoloogiline ühekülgsus ei ole isegi mitte avalik saladus, vaid lihtsalt fakt. Lähemalt ei ole mõtet “ekspertide” väiteid kommenteerima hakata, sest need räägivad iseenese eest.

Seda, kui avalikult kallutatud on ERR-i käsitlused ning kuidas selline ideoloogiline erapoolikkus järjest süveneb, on omamoodi huvitav jälgida, seda enam, et aina kasvab lõhe reaalsuse ning ERR-i enese poolt deklareeritud usaldusväärsuse ja professionaalsuse põhimõtete vahel.

Igal juhul elame omapärasel ajal: ETV huumorisaated on rakendatud valitsuse ideoloogilise propaganda teenistusse, samal ajal kui ideoloogilise propaganda saated omandavad üha humoorikama varjundi.

Allikas: http://objektiiv.ee/repliik-etv-naeruvaarne-nagemus-ekspertiisist-ja-ekspertidest/

1 kommentaari:

Anonüümne 11. jaanuar 2016, kell 12:21  

Duo on harmooniline, aga esitus on hirmutav.
Nii kaua, kuni neid küsimusi ei panda rahvahääletusele, ei tohi keegi sõna võtta, et mingi "fifty-fifty" või "pooleks-pooleks" olukord meil siin. Aga kindlasti üritatakse tulevikus ka ajalooraamatutesse kirjutama hakata seda, et rahvas soovis homoabielude/kooselude seadustamist ja sundkvoote Brüsselilt . . .



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP