RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 7. veebruar 2016

Jaak Madisoni kõne Seinajokil

Jaak Madison pidas täna [eile] kõne massiimmigratsioonivastasel meeleavaldusel põhjanaabrite juures Seinäjokil. Kohal oli üle tuhande inimese. Avaldame Madisoni kõne eestikeelse tõlke täispikkuses:

„Kallid sõbrad, vennad ja õed eestlastele siinpool Soome lahte!
Alustuseks ma tänan teid võimaluse eest kohtuda teiega ning jagada oma solidaarsust selle ühise eesmärgi nimel, milleks on meie riikide ja rahvaste hoidmine sellistena, nagu meie seda soovime näha ka 20, 30 või 100 aasta pärast.
Me oleme kõik siin väga hästi teadlikud, mis olukorda on Euroopa viidud ning millised on selle tagajärjed. Selle hullumeelsuse tulemuseks on massivägistamised Saksamaa ja Rootsi linnades, Pariisi metroodes ja terroriaktid üle Euroopa. Ka Soome pole neist tagajärgedest puutumata jäänud, kui tavaliste soomlaste maksud lähevad majandusmigrantide ülalpidamiseks ning samal ajal propageeritakse teile solidaarsust ja tolerantsust.

Tolerantsust nende vastu, kes sülitavad vaid selle peale ja kurdavad, et söök pole piisavalt hea. Meie naaber Rootsi, kes on püüdnud olla eesrindlik migrantide vastuvõtul, üritab teha rahvale selgeks, et kõik massivägistamised ja tapmised vastuvõtukeskustes on vaid üksikjuhtumid ja tegelikult on multikultuurilisus fantastiline. Kuid me teame, see on näkku valetamine. Alates 1967. aastast, mil Rootsis said võimule sotsialistid, on tõusnud vägistamiste arv üle 1200%. Rootsi politsei ei tohi avaldada kurjategijate päritolu ja nimesid, sest vastasel korral oleks valitsuse vale ka kõige naiivsematele liberaalidele lihtsalt paljastatud. Lisaks olgu öeldud, et tänavu aasta on Rootsi riigieelarve 80 miljardi krooniga miinuses ja arvake ära, mis põhjusel?

Kuid mis näitab veel Põhjamaades ehedalt immigratsiooni tulemust – Kopenhaagenis on 84% kuritegudest sooritatud võõrpäritolu isikute poolt ning ma kahtlen, et nendeks on sinna tööle läinud soomlased, eestlased või rootslased. Alles mõni päev tagasi teatas Saksamaa, et riiki on sisenenud 8350 ISIS-e võitlejat ning imestasin, et küll nad on efektiivselt teinud Vahemerel loendust ning teinud kindlaks täpse arvu islamiäärmuslasi. Samal ajal ei tea keegi, kui palju tuli üldse immigrante möödunud aastal Euroopasse, see number küündib kuni 1,5 miljonini! See tõestab, et Schengeni süsteem on kokku varisenud ning meie esmane ülesanne on kaitsta oma riigipiire, et tagada turvalisus eelkõige oma rahvale. Edukalt on esimesena teinud kaitse piiridel Ungari, nüüd on seda tehtud ka Austria ja Saksamaa piiril ning on vaid aja küsimus, kui piirikontroll taastub ka teistes Euroopa sisepiirides. Teiseks ei tohi me enam aktsepteerida mandunud ja vananenud Euroopa ideoloogiat, mille arhitekt on Merkel ning mille tulemus on islami levik, konfliktid põliselanike ja immigrantide vahel ning sündmused Kölnis ja teistes suurlinnades Saksamaal, Rootsis ja ka Soomes.

Sellele tuleb lõpp teha ja võtta suund tõeliste euroopalike väärtuste kaitsmisele – rahvusriigid, kus me oleme uhked oma rahva üle ja kus vaid meie määrame oma immigratsioonipoliitika. Ma usun, et pööre on toimumas ja seda sel aastal, sest Poolas võitsid konservatiivid, Tšehhis, Slovakkias, Ungaris on võimul reaalsust tajuvad valitsused ning ka meie konservatiivne partei on muutumas aina tugevamaks. Samal ajal on lootused ka teil siin Soomes eelkõige põlissoomlaste peal, Rootsis on tõusnuks populaarseimaks demokraadid. Saksamaal on tõusnud kolmandaks parteiks Alternativ für Deutschland ning Austrias on tõusnud esimeseks 30%-ga Austria Vabaduspartei, keda ma külastasin äsja Viini akadeemikuteballil. Kõik see on andnud mulle usku, et Euroopa on võtmas suunda rahvusriikide poole ning ühises koostöös me tagame Euroopa väärikuse ja kaitse ka järgnevatele põlvedele."

Allikas: Heli Madison, Facebook

1 kommentaari:

Anonüümne 8. veebruar 2016, kell 17:01  

Tubli,Madison,tulebki luua liit vennasrahvastega,et kitkuda kurjus välja.Sest ka kurjus on loomud tugisüsteeme ja võrgustikke( häid suhteid ja tutvusi) mille toel ta elus püsib



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP