RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 11. veebruar 2016

MATTI ILVES: JUUDID TÄNAPÄEVA EUROOPAS


Kirjutan ühest probleemist tänases Euroopas, millest meie meedia üldse ei räägi. Nimelt on juudid hädas suure moslemite immigratsiooniga Euroopa Liitu. Mõneti on see kummaline, sest see immigratsioonikriis on esile kutsutud just nende mõjukate rahvuskaaslaste poolt, SIIN.

Juudid on rääkinud, et praegu on olukord nende jaoks ELis sama hull kui oli enne teist maailmasõja ja vahetult pärast sõda.
Asi on selles, et islamistid vihkavad juute veelgi enam, kui tavalisi ELi uskumatuid või kristlastest inimesi. Praegu on antud juba rabide poolt meestele luba mitte kanda kipasid (kipa - väike juudi müts, mida peavad kandma kõik usklikud mehed ja poisid). Rabid on ütelnud, et tähtsam kui kipa kandmine praegu on inimeste elu.
Asi on juutidele läinud tõesti hulluks mõningates riikides E Liidus ja kõige hullem on see Prantsusmaal (sealt lahkus aastal 2015 8000 juuti). Seepärast on alanud juutide massiline ärasõit Euroopa suurematest riikidest. Minnakse Iisraeli, USA-sse ja ka Venemaale. Kusjuures Putin on neid isiklikult sinna kutsunud(!) ja teeb tõenäoliselt valesti.
Sellises tekkinud olukorras pole juutidel nüüd ka kedagi süüdistada, varem oli lihtne, kõikides hädades sai süüdistada sakslasi ja lisaks sellele pumbata veel neilt välja raha.

1 kommentaari:

Anonüümne 11. veebruar 2016, kell 15:11  

juudid tulevase sõjatallermaa jalust ära.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP