RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 26. märts 2016

(:)kivisildnik | (:)aitab ehk juba multikultuuri mõrvadest


Möödunud sajandi üheksakümnendate keskel olin ma sõltumatu päevalehe Post töötaja ja mäletan, et sai kirjutatud Tartus Hiinalinnas juhtunud õudusest, kus koerad puresid lapse surnuks. Tegemist oli vaimselt ebastabiilse vanamuti koerakarjaga, kelle eideke oli tänavalt üles korjanud – suur loomaarmastaja, nagu ta oli. Armastus ajas üle ääre, aga toita ta oma peletisi kas ei viitsinud või ei jõudnud, ja nii ta siis näljutas kiskjakarja suurest armastusest niikaua, kuni need ogaraks läksid ja lapse maha murdsid. Kahju hinnati siis 2000 krooni midagi, uues okupatsioonivääringus 150 euro tuuris.

Loomaaed on see suur armastus, öeldakse ühes klassikalises filmis. Loomad on lahti, ütleb üks laulusalm. Paraku on eurooplased oma sõgedas ja pimedas armastuses barbaarsete hõimukommete vastu korraldanud palju hirmsamaid veretöid kui Hiinalinna vanamutt. Euroopa poologarad eidekesed ja eidestunud onud on mahitanud lõputu hulga hirmutegusid ja tapatalguid. Nimetan vaid esimesena meenuvaid: Pariis 1, Pariis 2, Köln, Malmö 1-131, nüüd siis natuke Brüsselit takkaotsa.
Arvamusliidrid, propagandamaod, korrumpeerunud lojused ja progressiivsed tattnokad soiuvad teadagi üksikjuhtumitest, mis ei ole üldse seotud immigrantidega. Köln ka ei olnud, mäletate kõiki neid Saksa ja Eesti tolguseid, kes Kölni uudise järel manasid: ei ole seotud, ei ole seotud. Tsahknagi on lõpuks suure armastuse mantra selgeks saanud: ei maksa mehaaniliselt siduda, ei maksa mehaaniliselt siduda.

Juhin tähelepanu sellele, et Eesti meediatarbija ees ei ole ükski Kölni valetaja veel vabandanud, samuti ei ole ükski meediaväljaanne Kölni valede asjus avaldanud õiendust. Sellised need valetajad on: jultunud ja karistamatud. Mul ei ole midagi valede vastu, aga kui need toovad kaasa ühe massimõrva teise järel, tuleb tahtmine rahureligioon vabatahtlikult vastu võtta, et saaks lõpuks ometi rahu.

Pime armastus tuleb kriminaliseerida

Meil räägitakse vihakõne kriminaliseerimise vajadusest. Seda muidugi siis, kui minusuguseid on vaja vaikima sundida. Totrus. Ma ütlen teile, et pime ja sõge armastus tuleb kriminaliseerida ja probleemid kaovad nagu võluväel. Kõik, mis tapab, on kriminaalne; kõik, mis vägistab, on kriminaalne; ja kõik, mis toob kaasa massimõrvad, terrori ja massivägistamised, on kriminaalne.
Sotsilimukate ja liberaalmolluskite armulugu on lõppenud verises sogas, nagu me seda Foks Kraimi kanalil iga päev näha võime. Aeg on kriminaalne armusoig lõpetada ja kuriteo õhutajad ning kaasosalised vastutusele võtta. Ma ei näe vahet sõjapropagandal ja lillaroosade armusoiul – tulemus on verine kaos, tulemus on inimsusevastane roim. Need kuriteod ei aegu. See on Brüsselis näha nagu peo peal ja mina pole selles süüdi, et ma vihkan roimareid ja roima õigustajaid, vihkan ka roima kaasosalisi ja kuriteo kinnimätsijaid. Vihkan, põlgan, jälestan.
Ma ei saa nendest mõrvarikaltsudest aru. Eriti nendest, kes lasevad bandiidid maale, ega nendest, kes lasevad oma niinimetatud kodanikud ISISe pealõikajate juurde päid lõikama, lasevad nad siis karistamatult Euroopasse tagasi, lasevad neil organiseeruda, lasevad neil Pariisis tapatalguid korraldada, püüavad siis peamehe kinni ja lasevad siis peamehe jälle lahti ja siis sõdivad Brüsseli getos getomeestega, kes haaravad relva, et pealõikajate peameest politsei eest kaitsta. Absurd.

Kus näed eurooplust – näita ust

Euroopa on meile vaenulik katkupesa, põlisvaenlane orduaegadest peale ja surmava ohu allikas ning selle jälkusega tuleb kõik suhted kohe katkestada. Euroopa diplomaadid välja saata, Euroopa kapital riigistada, Euroopa vastikud seadused ja lepingud silmapilkselt tühistada. Need, kes oma pealinna lasevad maha põletada, ei ole meie liitlased, need on idioodid. Uroodid, nagu ütleb väga austatud Kaur Kender.
Kas tahate, et teie lapsed maha tapetakse, ära vägistatakse või orjadeks müüakse? Kui ei taha, siis Euroopa uks pauguga kinni. Euroopa ahvikari ei ole enam inimkonna ega tsivilisatsiooniga kuidagi seotud. Brüsseli vaimunõder seltskond on inimkonnale jäädavalt kadunud. Aitab vaimuhaigete märatsushoost. Päästku end, kes saab!
Eesti vajab restarti, euroopameelne seltskond tuleb saata Euroopa avarustele multikultuuri rõõme, terrorit ja pagulasestaatust nautima. Euroreeturite peamehed tuleb muidugi anda kohtu alla, aga tavalised kaasajooksikud jooksku oma pealõikajatega kaasa seal, mitte siin. Meil on olnud jüriöö, meil on olnud madisepäev, meil on olnud küüditamine ja Sinimäed – meie jaoks on terror läbitud etapp ja sellest meil enam midagi õppida ei ole. Aitab.

Võime Euroopat aidata, aga ei pea

Euroopa on niivõrd väärastunud, loll ja mandunud, et seda pole enam võimalik päästa. Ainus mõistlik lahendus on sellest sadomaso- ja enesetapjate klubist välja astuda, kuni hing veel sees. See ei tähenda, et me ei võiks aidata Euroopal mõõduka tasu eest nende agooniat pikendada. Miks mitte.
Meil on tubli palgaarmee, me võime raiuda maha iga käe, mis tõuseb Euroopa vastu, me võime desarmeerida ja sulgeda Euroopa mošeed – Prantsusmaa on selles küsimuses näidanud kiiduväärset eeskuju, mida Belgia töllid ei ole osanud vääriliselt hinnata. Me võime küüditada ja hukata välikohtu korras Euroopa terroriste ja muid sisevaenlasi, me võime kaitsta Euroopa piire – massihävitusrelvaga, kui vajalik – aga mis põhiline: me võime eurooplastele õpetada väärikust, iseseisvat mõtlemist ja relvakasutamist. Andke meile seaduslik alus, olge alandlikud, makske ette ja me aitame.
Meil on suurepärased itimehed, me võime jälitada ja paljastada terroristide võrgustikke ja nende sidet segada. Eurooplased ei ole ju võimelised isegi illegaalide telefonidest pealaõikamise videoid kätte saama. Ka siin saame aidata, ja siin pole isegi itimehi vaja, saadame töötud peale. Ma saame Euroopas teha kõike seda, mida me oleme väga hästi teinud Iraagis ja Afganistanis. Piinamises vajame aga endiselt Ameerika liitlaste abi, kuid midagi saab siin ka ise ära teha. Lootust ei maksa kaotada. Me oleme ju start-up’i maa, headest mõtetest puudust ei ole.
Euroopa meie miljonit vaest aidanud ei ole, aga meie pole selle pärast pahased. Võime ka Kaitseliidu appi saata. Eelkõige aga saame aidata teadmistega ning jagada oma kogemust: meil on vaesusesse surnud 30 000 inimest ja kas meil on terrorismi? Ei ole. Kas on fundamentalismi? Ei ole. Kas homoabielud tulevad? Ei tule. Me võime Euroopa sotsiaalsfääri Eesti vägagi toimiva mudeli järgi ümber kujundada ja ma tagan selle, et terroriste pole õige pea enam vaja troika otsusega maha lasta, sest nad kõngevad ise.

Näljast koera saab toita, kurja koera saab ketti panna ja hullu koera saab magama panna. Aga seda ei saa teha naabri koerale vägisi, Euroopa naabrimees peab ise tahtma positiivset lahendust. Hetkel ta ei taha ja sellise naabriga pole ühelgi endast lugupidaval riigil ega rahval vaja tegemist teha.


6 kommentaari:

Anonüümne 26. märts 2016, kell 13:26  

Laastamine algas kohe peale iseseisvumist. Ärastamised, massoonlik laamendamine, telefoniõiguse ülim autoriteet.

Asi on äärmiselt räige, kui oma riigi president sõimab rahvast ja julgeb iniseda noomitusi, et miks te kardate surra ja hakake palju rohkem sallivamaks.

Ta pole mitte kunagi põhiseaduse preambulat lugenud, kuna muidu nii ründavat ja rumalat juttu ei ajaks. Lugemisvõimetu või pole meie põhiseadus lugemist väärt?

Anonüümne 26. märts 2016, kell 16:20  

Vandenõuteooria.

Kuna rahva toetus koalitsioonile peaaegu et puudub, võidakse minna seda teed, et kasutatakse Brüsseli abi. Rahva ees ei soovita jõuvõtteid teha ning enda võimu kindlustamiseks kaubeldakse EL mädakomisjoni toetust. Korraldatakse mingi eriolukord, mis toob kaasa ajutise valimiskeelu ja võimude püsimise olukorra stabiliseerumiseni (olukord ei stabiliseerugi enam kunagi!) ning NWO-le ebasoovitavad ilmingud nagu rahvust ja vabadust säilitav Poola ja teised täiearulised riigid surutakse ebaseaduslike võtetega sundseisu. Mine tea, mis selleks vahendiks võib osutuda, tagantjärele ei uuri enam keegi midagi välja.

Praegu ei tea meie maksumaksja, kuidas liiguvad ESMi rahad ja teatavasti on aus ning iseseisev audit keelatud. Isegi nii lihtne ja elementaarne asi on keelatud!

Seega EKRE võib üllatusrünnaku saada hoopis mitte kohalikult brigaadilt, vaid see korraldatakse rahvusvaheliselt ära. Brigaad võib isegi käsi laiutada, et me oleme kogu aeg nii sallivad olnud, kuid keskvõim sunnib meid kõiki, meie pole süüdi!

Mida kauem koalitsioon vaikib, seda tõenäolisem on vahetult enne valimisi situatsiooni korraldamine, et ei jääks enam aega asja normaalselt klaarida.

Vandenõuteooria lõpp.

Anonüümne 26. märts 2016, kell 18:35  

Ei tahaks uskuda, et EKRE -ga midagi ette võetakse -sest nad pooldavad EU -sse jäämist.Eesti tõeliselt rahvuslik jõud võib küll rünnaku sihiks saada, kui see pead tõstab.Tegelikult on ka kahtlus, et kahtlased E-valimised võivad olla kuidagipidi eu-huvigruppidega soositud sobiva tulemuse huvidas. Sest miks muidu sallitakse selliseid petutegevusi rahvusvaheliselt ja pole kära tõstetud?Ja kas on kinni makstud praegune ülbitsejate seltskond? Ja lõppude lõpuks saab põhiküsimuseks ikkagi -kelle poole hakkavad hoidma jõusüsteemid?Kas eesti rahva poole? Siis miks nad seda seni teinud pole põhiseaduse valguses?

Anonüümne 27. märts 2016, kell 10:27  

Ainult mäss aitab!

Anonüümne 27. märts 2016, kell 13:41  

Milleks teie arvates on riigil veekahurid? Ikka koalitsiooni võimu hoidmiseks, kui meeleavaldus muutuks õiguspäraseks põhiseaduse §54 teostamiseks, antaks üsna kindlasti käsk meie suunas tuli avada.

Anonüümne 27. märts 2016, kell 23:55  

Kus hundist räägid. Juba ongi lihtkodanike kaitsmise asemel nende ründamine võimude elutööks?

Riigi peremeest represseeritakse, piirid kõik lahti ja hulgused kommikotid seljas?

News
Brussels Attacks
Mar 27 2016, 3:39 pm ET
Right-Wing Protesters Met by Riot Police at Brussels Memorial Site

Police in Brussels surrounded a group of demonstrators about 400-strong who descended Sunday on a memorial for those killed in terror attacks earlier in the week.

Some of the marchers were thought to be a part of the right-wing group "The Nation." They carried anti-ISIS and anti-terror signs and chanted as they made their way to the Brussels Stock Exchange, where they were met with police in riot gear. Twelve of the protesters were arrested after explosive objects were thrown at the officers, according to a spokesman for the Brussels Police.


http://www.nbcnews.com/storyline/brussels-attacks/right-wing-protesters-met-riot-police-brussels-memorial-site-n546206



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP