RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 14. aprill 2016

Harri Kingo: Aus ja selge jutt


Artikli link: http://uudised.err.ee/v/valismaa/c94bcf02-cfb2-4ebf-b80c-9648749103e7/euroopa-komisjon-tegi-ettepaneku-senise-varjupaigasusteemi-reformimiseks#.VwUIEcb1oec.facebook
______________

See on ka ainus, mida mul on selle jutu kohta head öelda. Sest see jutt ei jäta enam mingit kahtlust, et Euroopa on ise endale selle migrantide kriisi tekitanud. Tegelikult pole mingit kriisi - on täiesti teadlik ja organiseeritud migratsioon. Selle mõte on selge - tuua kohale odav tööjõud, et kuidagi Euroopat veel püsti hoida. Ei sõnagi migratsiooni tõkestamisest, piiride sulgemisest, abivajajate abistamisest nende kodumaal vms. Euroopa uksed tehakse pärani, luuakse vaid paremini reguleeritud mehhanism, et nad hõlpsamini tulla saaksid. Ja et ei saabuks need, kes kujutavad endast otsest ohtu. Massilist migratsiooni kui sellist aga vaid soodustatakse. EL leping Türgiga, et migrante hakatakse vahetama 1:1 vastu pole ju migratsiooni takistamine, vaid püüd saabujate seast välja selekteerida "kvaliteetsem inimkaup."

Oli ka ette näha, et viiakse sisse migrantide kohustuslik ümberjagamine kõikide EL riikide vahel, sest praegused sihtriigid selle massiga toime ei tule. See tähendab, et meie senine üksikute migrantide väljanoppimise poliitika on algusest peale olnud puhas silmakirjalikus ja ette mõttetu tegevus. Nad hakkavad tulema ka siia, Eestisse, massiliselt ja täiesti kontrollimatult ja tuhandete, kümnete tuhandete kaupa. Ja see pole siin ilukirjanduslik liialdus, ma lähtun vaid avalikkusele teada olevatest andmetest. Pakutakse, et sel aastal saabub veel Euroopasse kokku üle 3 miljoni, aastaks 2020 aga 10 miljonit migranti, mis teeb Eesti osaks aastaks 2020 ca 25 - 30 tuhat saabujat.

Mida nendega siin peale hakata... mul pole aimugi. Tööks on nad kõlbmatud, küll tahavad kohe kõiki hüvesid ja et islam leviks...
Euroopa on ikka kordi avameelsem oma küüniliste plaanide suhtes kui meie valitsejad. Pärast sellist Euroopa Komisjoni aususe puhangut võiksid ka meie juhid oma rahvaga lõpuks ausalt rääkima hakata. Edasine valetamine ja ilujuttude heietamine tolerantsusest ja multikultist on ju silmnähtavalt mõttetu.

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP