RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 16. aprill 2016

Martin Helme ajakirjanikele: skandaalne seisukoht? No harjuge ära

Vastuseks omaenda eile õhtul pahameeletormi põhjustanud ütlustele teatas Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna aseesimees Martin Helme, et selliste seisukohtadega tulebki ära harjuda.

Helme teatas sotsiaalmeedias, et kui seisukoht, et Eesti president peaks olema eestlane, ei ole mitte iseenesestmõistetavus, vaid hüsteerilise meediaskandaali põhjus, siis elame me rikutud poliitilisel ajastul.
«Mul on retooriline küsimus kõigile neile šokis olevatele ajakirjanikele, kes nüüd minestavad: miks te üllatute, kui rahvuslik erakond peab rahvust oluliseks osaks identiteedist? Ja retooriline küsimus laiemale avalikkusele: kas Eestis ei tohi olla ainsatki parteid, kes seisab eesti rahva eest?» küsis poliitik.

«Nagu ma Viljandis ütlesin: ma ei pane kellelegi ka Eestis pahaks seda, et nad on mõnest muus rahvusest, ma lihtsalt arvan, et Eesti riiki peaks valitsema eestlased. Skandaalne seisukoht? No harjuge ära,» lisas riigikogu liige.

Allikas: http://www.postimees.ee/3656625/martin-helme-ajakirjanikele-skandaalne-seisukoht-no-harjuge-ara



2 kommentaari:

Anonüümne 16. aprill 2016, kell 21:43  

Tubli - harjume. Kuskil-keegi ütles islamiterrorismi kohta ka harjuge ära.

Anonüümne 17. aprill 2016, kell 00:11  

Kogu maailm keeb ja podiseb.Ükski hing ei saa ette aimata, mis on tulemas.Hämmastab vaid see, et miljon eestlast ei suuda pukist maha kiskuda käputäit närukaelu -vaat see on ime, millega harjuda ei saa!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP