RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 4. mai 2016

MATTI ILVES: TORE UUDIS SAABUS MEIE LIITLASTELT TÜRGILT

Šokeeriv uudis (veidi küll vana,  aga meile uus) saabus meie NATO liitlaselt ja Euroopa Liiduga kohe viisavabaduse väljakaubelnud (juunis), ning varsti ELi liikmeks saavast Türgist.
Moslemid on seal deklareerinud või kuulutanud president Erdogani uueks prohvetiks. Kunagi olevat Erdogan nimetanud end ise jumalikuks prohvetiks ja nüüd on tema alamad ja kaasvõilejad võtnud seda ülitõsiselt.

Türgi ilmalikus ajalehes ajalehes "Zaman" kirjutati sellest nii:
"Erdogani toetav Õigluse ja Arengu Partei tervitas Recep Tayyip Erdogani sääraselt: Tere, Oo Jumala Sõnumitooja, väljend, mida tavaliselt kasutatakse viitamiseks vaid prohvet Muhamed´ile. Nüüd aga omistataskse sama väljend ja jumalikud omadused Erdoganile."
Erdogani sünnipäev oli 26. veebruaril ja Gölbasi linnaosa  Adyyaman  provintsis kutsus inimesi osalema "püha sünnipäeva"(!) tähistamisest, sest Recep Tayyip Erdogan ei ole lihtsalt mees vaid prohvet.
Erdogan on kuulutatud ka suureks ravitsejaks, umbes nagu Jeesus Kristus. Türgis levivad jutud imetervenemistest, erti populaarne on üks juhtum, kuidas väidetavalt haige naine viidi kanderaamil Erdogani juurde, siis ta haaras naise käe oma kahe käega ja hüüdis ainult: "Allah, Allah, Allahu Akbar". Naine sai terveks.

Kummaline on kuidas Euroopa Liit täidab nüüd Türgile antud lubadused, sellest lugege SIIT. Jaa, ega jumalikku prohvetit pole enam võimalik petta, või siis kasutada venitamistaktikat.

Kasutatud allikas: http://shoebat.com/2015/03/31/shocking-and-amazing-erdogan-has-now-declared-himself-to-be-god/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP