RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 27. juuli 2016

Jahmatavad paljastused seoses Nizza ja Müncheni terrorirünnakutega

Foto: Nizza

„Rahvusliku Teataja“ 41. numbris läinud aasta detsembrist, artiklis „Pagulased kui terroristide inimkilp“ kirjutasime, kuidas „Le Mond“-i araablasest fotograaf Al Alam ootas Bataclani teatri juures terroristide saabumist, nagu ükskõik millise teise sündmuse algust.

Tema ei ole ainus õnnesärgis sündinud imereporter, kes satub aegsasti vapustavate sündmuste toimumiskohta. Siintoodud esimesel videol on näha, kuidas veoauto saabub Nizza promenaadile ja kiirendab rahvasumma sekka. Terroriteo alguse on saanud objektiivi kõrgelennulise ajakirjaniku karjääri teinud Richard Gutjahr. Tekib küsimus, miks ta seda veoautot üldse filmis, sest siis ei olnud selge, miks see veoauto sinna saabus? Samuti mainib saksakeelse teadustaja hääl Richard Gutjahri nime, kes olevat „juhuslikult“ kohapeale sattunud, ja et „auto kiirendab nüüd rahva sekka“. Loodetavasti maailma suurimad telekanalid ei jätnud teda nende kaadrite eest tühjade kätega, jääb vaid üle õnneseent õnnitleda.

Tema „õnnesärk“ aga osutub tõeliselt eriliseks. Varsti edastavad samad telekanalid pildi mehest, kes tormas välja McDonaldsi söögikoha uksest ja hakkas huupi enda ümber tulistama. See oli terrorist Ali Sonboly, kes tappis Münchenis 9 ja haavas 16 (teistel andmetel koguni 27) juhuslikku inimest. Tema tegelik nimi olevat olnud Ali Daud Sonboly ja ta ei olnud saksa-iraani topeltkodanik vaid hoopis pagulane Süüriast.

Niimoodi muudeti uudis toimunust poliitkorrektseks. Puänt saabub aga siis, kui selgub, et kaadrid võttis üles sama Richard Gutjahr, kes oli taaskord „juhuslikult“ sattunud terrorirünnaku toimumiskohta enne selle algust ja sai selle alguse filmilindile. Loomulikult tegi ta seda ohutust kaugusest – sõidutee teisest servast, nagu veoautot filmis majarõdult. Jällegi küsimus, miks ta seda meest üldse filmis, kas see oli ainus uksest välja tormav mees maailmas, kus ta teadis, et see mees hakkas tulistama?

Nii et on põhjust küllaga „imereporteri“ vastu enamat huvi tunda. Siis hakkab alles selguma. Nimelt Richard Gutjahr on abielus juuditari Einat Wilftiga, kes on olnud nii Knesset-i liige kui ka Mossad-i luureohvitser üksuses 8200, aastal 2007 Ülemaailmse Juudikongressi president ja Shimon Perese nõuandja. Allikas on seisukohal, et mõlema näol on tegu Mossad-i agentidega. „Rahvusliku Teataja“ juulinumbris (nr. 48) tõime ära saksa-türgi poliitiku Ismail Tipi avalduse, mille järgi nii põgenikevoo Euroopasse kui ka terrorirünnakud on korraldanud „läänemaailma vastu vaenulikud salateenistused“.

Videod:
https://youtu.be/oQQMLasvFcA
https://youtu.be/2CgLGv38H6Y

Matti Ilvese blogile koostas Jaan Hatto

Allikad: new.euro-med.dk, veteranstoday.com ja Vikipeedia

1 kommentaari:

Anonüümne 28. juuli 2016, kell 20:58  

Läänevaenulikud salateenistused? Ehk korrektse nimega valgetevaenulikud juudiorganisatsioonid.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP