RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 8. august 2016

Donald Trump soovib Venemaaga sõbralikke suhteid

Delfi vahendab USA vabariiklaste presidendikandidaadi Donald Trumpi sõnu, kes ei mõista, miks Ameerika ei võiks Venemaaga hästi läbi saada.
„Kui Venemaa aitaks meil ISIS-est lahti saada, kui me võiksime Venemaaga päriselt läbi saada – kas see ei oleks hea asi?“ küsis Trump.
Kindlasti oleks see mõistlikum kui Venemaa piiri äärde vägesid suunata ning seal massiliselt õppusi korraldada. Kuid nii võivad mõelda vaid rahu armastavad kodanikud, mitte aga sõjatööstus. Meenutagem 2008 aasta RAND Corporationi soovitust USA-le alustada sõda mõne suurriigiga, et stimuleerida USA majandust ja oma raskest seisust välja tulla.
RAND on kurikuulsalt mõjuvõimas valitsusväline organisatsioon, millel on tihedad sidemed USA sõjatööstuskompleksiga ning Fordi, Rockefelleri ja Carnegie fondidega.
Massimeedia muidugi näitab agressorina Putinit, kes ründas Gruusiat ja annekteeris Krimmi. Nagu Vanglaplaneet on eelnevalt välja toonud, pole asjad nii must-valged ning alati mängus ka globalistide organisatsioonide kuri käsi.

Eesti uus kord:
https://www.youtube.com/watch?v=1q-F4WZeG5o
Peeter Proos - Telegrami Konverents 2015:
https://www.youtube.com/watch?v=WH1ezno0NnQ


Muidugi ei saa väita, et Putini Venemaa on ohutu, kuid me peame arvestama sellega, et oleme selle piiririik ja kui sõjaks läheb, siis midagi ilusat meil loota ei ole. Seega oleks Eestile ja eestlastele kõige kasulikum kui järgmine USA president oleks just Donald Trump.
Kui võrrelda Putini poliitikat Obama omaga, siis lisaks sellele, et Venemaa saab ISISega paremini hakkama (samal ajal kui Obama neid lausa toetab) on Putin teinud ka päris huvitavaid avaldusi. Näiteks, et globaalne soojenemine on väljamõeldis selleks, et piirata mõnede riikide tööstuslikku arengut. Samuti plaan keelata GMO import Venemaale. Ei saa öelda, et nendes asjades midagi väga valet ja halba oleks.
Veelkord, ma ei ülista Putinit ega Trumpi, kuid kui suurriigi president või presidendikandidaat hakkab rääkima nagu nö vandenõuteoreetik ja kui teda lääne massimeedias kõikvõimalike vahenditega pihuks ja põrmuks üritatakse teha, siis tuleks silmad ja kõrvad lahti hoida.

Allikas: http://vanglaplaneet.ee/donald-trump-soovib-venemaaga-sobralikke-suhteid/


2 kommentaari:

maks 8. august 2016, kell 14:27  

Küll võttis ikka aega! Enne kui pea hakkab selginema
ja saadakse aru , et eestlaste rahvusena püsima jäämise ohustaja pole mitte Puutin vaid Clinton ja rahavõim. Isegi EKRE hakkab mõistusele tulema.

Anonüümne 8. august 2016, kell 15:23  

Jääb üle nõustuda.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP