RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 23. august 2016

Postimees teeb koostööd eriti võika mõrtsukate jõuguga Süürias.

Nimelt avaldas postimehe ajakirjanik, Inna-Katrin Hein 18. augustil artikli (http://archive.is/uiep3) süürias Aleppos väidetavalt vene õhurünnakus viga saanud viieaastasest poisist Omranist ja kurtis Süüria valitsusvägede tegevuse üle. 21. Augustil avaldas Postimees BNS-i välisuudiste toimetaja, Erik Enlo artikli (http://archive.is/T5N58), teavitusega, et Omran-i vend on vahepeal vigastustesse surnud.
Vahepeal tuli aga välja, et pildi tegija, Mahmoud Rslan on seotud juulis Aleppos 12-aastase poisi eriti jõhkralt mõrvanud (http://archive.is/XUb8m) grupeeringuga (Nour al Din al-Zinki) seotud - tuli välja selfie, kus ta antud isikutega poseeris. Arvestades Mahmoud-i sõpruskonda on tunduvalt tõenäolisem, et Omrani ja Ali peksid vaeseomaks tema enda head sõbrad ja kasutasid seda äärmiselt jõhkralt ning kaalutletult ära propaganda tarvis.
Islamipropagandal on kaks poolt, esiteks võitljeta leidmiseks kasutatav vaenlaste ning uskmatute vastane terrorism ja ka näiteks võimu näitamine lääneriikides palvustega liikluse peatamine ning avaliku ruumi hõivamine. Teiseks pooleks on vallutamisele kuulumisele elanikkonna uinutamine - need on siis need "rahu religiooni" muinasjutud, mida ka Postimees usinalt levitanud on.
Antud juhtumil siis tehti kuskil viga ning me saime need kaks eri haru kokku panna ja limukad vahele võtta.

Inna-Katrin Hein ja Erik Eenlo ei aita küll islamiterroriste laskemoona ja lõhkeaine smuugeldamisega (loodetavasti), kuid tegu on siiski oluliste reasõduritega islamiterroristide ridades, kes Euroopa rahvale valesid kokku luuletavad. Tegu ei ole ka esimese korraga, kus Postimees Süüria terroriste toetab - üks kõige jälgimaid aktsioone on ehk Postimehe kaasosalisus Süürias 21. augustil 2013 "mõõdukate" Süüria mässuliste poolt korraldatud keemiarünnakus, kuna osales selle Assadi kaela veeretamise katses.

Alati on muidugi võimalik, et Postimehe töötajad on lihtsalt ajakirjanikena saamatud käpardid, ent see on vähetõenäoline selgitus nende tegevusele.

Lugejale siis mõtlemiseks - kuidas sellised inimesed öösel magada saavad?
Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP