RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 11. august 2016

Pressiteade: Laupäeval, 13. augustil kell 13.00 toimub Tallinnas Tammsaare pargis pikett


Laupäeval, 13. augustil kell 13.00 toimub Tallinnas Tammsaare pargis pikett seadusevastase sisserände ja Eesti ümberrahvastamise vastu.

Eesti Vabariigi Põhiseaduse § 60 kolmandas lõikes seisab, et „Riigikogu korralised valimised toimuvad märtsikuu esimesel pühapäeval". Selliseid valimisi ei ole toimunud hea hulk aega. Selle asemel toimub enam kui nädal kestev eel- ja e-hääletamine. Viimase näol on tegu arvutitrikiga. Praegune riigikogu ega valitsus ei ole moodustatud põhiseadusega ettenähtud korras, s.t. tegu on ebaseadusliku riigikogu ja ebaseadusliku valitsusega.

 Kui see ebaseaduslik valitsus hakkab Eesti Vabariiki võtma isikuid, kellel ei ole siin viibimise õigust ega valitsusel ei ole õigust ega volitusi neid siia võtta ega tuua, siis on tegu otseselt KURITEOGA ja need isikud keda riiki sisse tuuakse on ebaseaduslikud sissetungijad ehk siis otseselt KURJATEGIJAD. 

Kõik, kes nende riiki toomisele ja riigis viibimisele kaasaaitavad on KURITEO KAASAOSALISED. Nõuame koheselt Eesti rahva ja riigi vastu toimepandava kuriteo peatamist ja kuriteo toimepannud isikute vastutusele võtmist, loata riigis viibivate isikute riigist väljasaatmist, seaduslike valimiste korraldamist.

Lisateave soovi korral:
Jaan Hatto 51 903 374

2 kommentaari:

Anonüümne 11. august 2016, kell 17:49  

Tore tsirkus.
Mis põhiseadusest siin Jewro Sojuuzi oblastis jahutakse?
Piirid on igale murjamile avatud st neid viibib siin massiliselt ja kellegil ei ole ülevaadet, kas nad on siin turistid või elavad alaliselt või mida nad üldse siin teevad.
Kui juba valetatakse piketil, et elame iseseisvas Eesti riigis, kus kodanikud või poliitikud otsustavad piketis toodud teemade üle, siis ongi see korraldatud rumalate eksitamiseks.


Anonüümne 11. august 2016, kell 23:49  

Tublid ma teen selle hästi väljapaistvaks . See on õige me ei saa olla E L liige meilt ei saa ilma referendumita võtta iseseisvust !



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP