RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 31. august 2016

Tiit Madisson: valitsus aitab kaasa Eesti rahva genotsiidile

Meie valitsejad ei armasta rääkida sellest, et selle "eduka" riigi elanikest elab neljandik vaesuses või vaesusriskis, kus ratifitseerimata on sotsiaalharta ja 45 000 last ei saa kõhtu täis süüa, nendib teisitimõtleja Tiit Madisson.

Ta nendib Õhtulehele, et Eesti on Euroopas vaeste suhtarvult Bulgaaria ja Rumeeniajärel "hinnalisel" kolmandal kohal, meil Euroopas kõige suuremad vahed rikaste ja vaeste vahel, aga valitsus sellele ei reageeri, võimutsejad ei tunne mitte mingit vastutust

"Kas memmel maal on tõesti vajalik internet, kui ära on kaotatud postkontor ja külapood, arsti juurde sõiduks linna kulub terve päev, lähedusest on kadunud koolid, meiereid, söögiasutused, kauplused, pangakontorid jne. Kui vähemalt iga kümnes eestlane on Eestis põgenenud ja leidnud väärikaks eluks vajalikud tingimused välismaal? Selle üle ei tunta Toompeal mitte mingit muret ja planeeritakse sisse tuua vajalikud töökäed, mis siis lahkunute töö ära teeksid. Kui see kõik ei ole Eesti rahva genotsiidile kaasaaitamine, siis mis see on?"

Allikas: http://www.pealinn.ee/koik-uudised/tiit-madisson-valitsus-aitab-kaasa-eesti-rahva-genotsiidile-n175016

2 kommentaari:

Anonüümne 1. september 2016, kell 08:07  

See pole veel midagi. On olemas eelnõu läbi maa korralise hindamise tõsta maamaksu kuni kümme korda.
http://majandus24.postimees.ee/3818617/pomerantsi-eelnou-tostab-huppeliselt-maamaksu

Anonüümne 2. september 2016, kell 22:45  

ja kõik see on võimalik vaid siis kui pukis istuvad kindla rahvuseta segarahva esindajad. Alles nüüd võib hakata saama aimu, kui ohtlik on luau pere võõramaalastega, sest järglased võivad osutuda kiskjateks huntideks eesti rahva kallal.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP