RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 9. august 2016

UUED UUDISED: Pagulasamet ja Sorose Fond mahitavad ebaseaduslikku rännet Euroopasse


“ÜRO Pagulaste Ülemvoliniku Amet (UNHCR) ja Georg Sorose Avatud Ühiskondade Fond toetavad aktiivselt migrantide ebaseaduslikku sissetungi Euroopasse läbi Balkani,” ütles Ungari piirilinna Ásotthalomi linnapea Toroczkai.

Vähemalt 500 sissetungijat peeti kinni möödunud kuul, kui nad murdsid läbi piiritara Ungari Ásotthalomi piirilinna. Sissetungijatele kuuluvate esemete hulgast leiti UNCHR’i seljakotte ning Sorose fondi instruktsioone, kuidas rikkuda seadust. Sissetungijad viskasid UNCHR’i seljakotid üldjuhul minema, kui olid neis sisalduvad abipaketid ära tarvitanud. Ásotthalomi linnapea Toroczkai ütles, ja seda mitte esimest korda, et nad leidsid äravisatud seljakottides infolehti, mille oli väljastanud ‘Welcome to Europe’ ehk ‘W2EU’ organisatsioon ja mis omakorda on seotud Georg Sorose Avatud Ühiskondade Fondiga.

Infolehed on sisuliselt araabia- ja inglisekeelsed juhendid, mis julgustavad moodustama gruppe ja koheselt võtma ühendust advokaadiga, kui satutakse silmitsi piirivalvuritega. ,,Kõige šokeerivam nendes dokumentides on see, et sisstungijaid julgustatatakse mitte andma sõrmejälgi,” ütles linnapea Toroczkai. ,,Need infolehed soovitavad väita end olevat alaealine, sest alaealisi ei tohi arreteerida ja neid ei tohi ka välja saata, isegi kui neil pole dokumente,” lisas linnapea. Linnapea Toroczkai ütles, et IS-terrorist, kes ründas inimesi rongis Saksamaal, peeti varem kinni Ásotthalomi linnas ning ta kasutaski instruktsioonis antud soovitust ja väitis end olevat 17-aastane afgaan, kuid nüüd me teame, et ta on hoopis 19-aastane pakistanlane. Linnapea Toroczkai märkis, et kõike seda teevad organisatsioonid, keda miljardär Soros toetab rahaliselt.

Linnapea väitel toetas Soros ka USA Demokraatliku Partei presidendikampaaniat 25 milj. dollariga. W2EU ja ProAsyl on mõlemad bordermonitoring.eu group‘i järglased ja selle kaudu ongi korraldatud nende tegevuse rahastamine. Linnapea Toroczkai ütles ka, et Ásotthalomi linnavalitsus koostab praegu sissetungijate poolt äravisatud seljakottide, jm. äravisatud kraami koristamise arvet ning esitab selle kulude katmiseks UNCH’le. Teises e-postituses teatas linnapea, et tema isiklikult on koos linna politseijõududega möödunud kuul kinni pidanud 320 sissetungijat, kes murdsid läbi piiritara. Lisaks püüti kinni veel hulgaliselt illegaale tolle Serbia piiri lähedal asuva Ungari linnakese ümbruse metsadest ja põldudelt. Antud number tähendab, et linna lähedal üle Ungari piiri tunginud sissetungijate arv on mullusega võrreldes oluliselt vähenenud, kuid kolmanda maailma sissetungilaine läbi Balkani pole kaugeltki peatunud, vaid ainult mõnevõrra aeglustunud.

Allikas: The New Observer   (tõlkinud Erik Väljaots)

Allikas: http://uueduudised.ee/pagulasamet-ja-sorose-fond-mahitavad-ebaseaduslikku-rannet-euroopasse/

2 kommentaari:

Anonüümne 9. august 2016, kell 22:13  

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/markus-maehler/merkels-naechste-fluechtlingswelle-iom-organisiert-die-heimlichen-familiennach-t-fluege-.html;jsessionid=C6A4EC15FE3564FD6A55A38A9EBFD780

Anonüümne 9. august 2016, kell 22:18  

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/markus-maehler/tief-in-der-nacht-bundesregierung-schleust-fluechtlingsmassen-ueber-flughaefen-ein.html;jsessionid=A831B72D89C6F0C247184B7B85349FE7



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP